Hemsidan är under uppbyggnad!

En miljö för entreprenörer att växa och gro!

Go Business är dit du som entreprenör inom tjänstesektorn eller de kreativa och kulturella näringarna ska vända dig för att få inspiration och idégenereringsverktyg. Vi erbjuder en kontorsplats, stöd och hjälp för dig att driva upp dina idéer. Här får du support i stor och smått, från att göra din första prototyp till att nå dina mål och visioner.

Vi finns i Piteå i hjärtat av Piteå Science Park, på området finns delar av Luleå Tekniska Universitets kulturella och kreativa utbildningar, konserthuset Studio Acusticum samt en företagsby. Vi finns även i Luleå på Luleå Science Park där några av våra grannar består av ABI, Luleå tekniska universitet och LTU Business. Vi samarbetar nära och tryggt med alla aktörer, allt för att idéerna och affärerna ska blomstra. I Go Business finns även en mobil mötesplats, vi valt att kalla för FLEX, som används för att engagera och inspirera entreprenörer på övriga orter i regionen.

Näringen i Norrbotten vill växa och vi vet att kultur och kreativitet skapar tillväxt, Genom att stimulera och stödja entreprenörer inom tjänstesektorn skapas tillväxt och bidrar till en attraktiv region. Vi önskar att fler entreprenörer kan starta och driva företag här. Visionen är att hjälpa entreprenörer att bo i norr men med hela världen som arbetsmarknad.

Ansök här