De vill göra onlinedejting roligt igen!

Nästan alla dejtingappar går ut på att vi tittar på varandras bilder och sedan ska vi försöka lära känna varandra via textmeddelanden. Faktum är att ca 20 procent av de mest attraktiva får nästan all uppmärksamhet i apparna idag och forskning visar att detta kan skapa både ångest och depression hos den resterande massan. Det vill Björn Hortell och OCTOBER8 ändra på. 

VAD FICK DIG ATT VILJA STARTA FÖRETAG?

Jag har länge drömt om att starta något eget. Nu har jag flyttat hem efter 10 år utomlands och jag känner att jag har fått den erfarenhet jag behöver för att satsa på något jag verkligen tror på.

BESKRIV MED EN MENING VAD DITT FÖRETAG ERBJUDER?

Vi utvecklar en dejtingapp där man lättare ska kunna träffa och lära känna andra genom att göra roliga saker tillsammans.

VILKET PROBLEM/UTMANING VILL DU LÖSA FÖR DINA KUNDER?

Det är svårt att skapa ett klick och bibehålla en konversation när vi träffas online. När vi träffar folk i verkliga livet så gör vi ju saker tillsammans. Det kan inte dagens dejtingappar hjälpa oss med.

OM DU TAR I FRÅN TÅRNA, VAD ÄR DITT DRÖMUPPDRAG ELLER DIN DRÖMKUND?

Vårt drömuppdrag är precis det vi jobbar med just nu, att försöka förändra hur människor träffas online. Att skapa ett globalt brand och en dejtingupplevelse som ger människor ett leende på läpparna och en större chans att komma någon närmare.

VAD ÄR DITT FÖRETAGS VARFÖR (HUR GÖR NI VÄRLDEN LITE BÄTTRE)?

Vi ska göra dejting roligt igen!

 


Vill du också utvecklas i rollen som entreprenör?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout finns till för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Du kan delta helt digitalt, oavsett var i norra Sverige du bor. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.