Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Go Business

Inkubator

I inkubatorn arbetar du djupgående med ditt företag och får kunskap, verktyg och nätverk för att kunna leva på dina idéer. Inkubator är Go Business program för dig som är entreprenör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande.

Ansök till Go Business Inkubator

Vad är Inkubator?

Inkubator är Go Business program för dig som är entreprenör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. Du har kommit en bit redan och börjat lära känna din marknad. Dessutom har du förstått att det inte bara krävs vilja utan också rutiner, tid och uthållighet för att få effekt.

I inkubatorn jobbar du djupgående med ditt entreprenörskap och får verktygen för att kunna växla upp arbetet med att ta företaget framåt och nå dina affärsmål. Du utvecklas tillsammans med andra engagerade företagare och med stöd av Go Business innovationsledare. Du får lära dig om affärsutveckling och idégenerering, får effektiva verktyg för att utveckla din business och coachning kring hur du kan nå dina mål och visioner.

För vem?

Go Business finns till för dig som vill leva på din passion här, i norra Sverige, och som vill utvecklas som entreprenör. Inkubator riktar sig till dig som driver eget företag och vill framåt, och som har din bas i Norrbotten eller Västerbotten.

Du har idéerna, sakkunskapen och drivet, vi hjälper dig att växla upp, stärka din affär, utöka ditt nätverk och hitta vägar framåt. Du har kommit en bit redan och börjat lära känna din marknad. Dessutom har du förstått att det inte bara krävs vilja utan också rutiner, tid och uthållighet för att få effekt.

My Bergström och Lisa Hellmér driver Pensionatet i Piteå och deltog i Go Business inkubatorprogram under hösten 2020. 

Vad ingår i erbjudandet?

Du utför arbetet – vi bidrar med coachning, effektiva verktyg för affärsutveckling, nätverk, kontorsplats och inspiration. I Inkubatorprogrammet ingår

 • en digital föreläsning- och workshopserie
 • regelbundna coachsamtal och affärsutveckling med din affärscoach
 • inbjudningar till nätverksträffar och föreläsningar
 • fikaträffar online tillsammans med Hangout-gänget
 • ett bjussigt community med nuvarande och tidigare Go Business-deltagare och våra partners från näringslivet som inspirerar och samarbetar.

Räkna också med inbjudningar till många andra spännande events och extraföreläsningar!

Vad kostar det?

Du investerar med din egen tid och ditt engagemang, i övrigt är programmet finansierat av EU – Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Sparbanken Nord, Luleå kommun, Piteå kommun och Skellefteå kommun, och därmed kostnadsfritt för dig som deltar.

Ansök till Inkubator

Ge dig själv och ditt entreprenörskap bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – sök till Go Business program Inkubator

Ansök till Go Business Inkubator

Nyheter och evenemang

 • 10/01/2021

  Evenemang

  Exitföreläsning: Matilda Kjellmor och Johan Seger, Tivla Produktion

 • 09/28/2021

  Evenemang

  Go Hållbar

 • 09/29/2021

  Nyhet

  Hur bygger man ett varumärke – tre tips från Tailorbird

 • 09/24/2021

  Nyhet

  Amanda Mattsbys fyra bästa tips

 • 09/24/2021

  Nyhet

  Go Business Hangout är igång!

Tid och plats

Du kan delta i inkubatorprogrammet oavsett var i norra Västerbotten och Norrbotten som du bor. Vi använder oss av videoverktyget Zoom samt lärplattformen Learnifier för att du ska kunna delta oavsett var du befinner dig.

Go Fika-träffarna kör vi helt online, varje torsdag kl. 14.30. Även här använder vi videoverktyget Zoom.

Logga in på Go Business Learnifier Öppnas i ett nytt fönster

Ansök redan nu

Det kostar ingenting att delta i Go Business inkubatorprogram. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart. Sista ansökningsdagen för hösten är den 29 augusti 2021.

Ansök till Go Business Inkubator

350

Sedan starten har vi stöttar över 350 entreprenörer.

Mer om Go Business

4 av 5

4 av 5 fortsätter driva företag efter inkubatorprogrammet.

Mer om Go Business entreprenörer

91 %

91 % skulle rekommendera andra att delta i Go Business.

Mer om Go Business program

Våra finansiärer