”Jag vill erbjuda en plats där människor får återupprätta en kontakt med natur och djur”

Johanna Sundin driver Melipona en gård för ekoturism. En naturskön plats där gästerna kan logga ut ur den ofta hektiska vardagen, få känna naturens puls, koka kaffe över öppen eld, vandra traktens leder och träffa gårdens djur.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Att få vara kreativ, skapa mitt eget arbete utifrån mina intressen, göra något bra för planeten och kunna jobba hemifrån i samarbete med djur, natur och människor.

Skriv med en mening vad ditt företag erbjuder?

Att upptäcka glädjen och skönheten i den nära kontakten med djur och natur. Vår gård erbjuder en naturskön och genuin plats för en dagsutflykt, stanna över, ta del av event och kurser med djuren och naturen som ledstjärnor.

Vilket problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Här är platsen att logga ur från den ofta hektiska vardagen, istället få känna naturens puls, koka kaffe över elden, vandra traktens leder och träffa gårdens djur.

OM DU TAR I FRÅN TÅRNA, VAD ÄR DITT DRÖMUPPDRAG ELLER DIN DRÖMKUND?

Allt från barn med sin upptäckarlust till vuxna som längtar efter att sakta in, upptäcka naturens skönhet och läkande verkan, att förkovra sig om djur och natur och utvecklas som människor med djuren som vägvisare.

VAD ÄR DITT FÖRETAGS VARFÖR (HUR GÖR NI VÄRLDEN LITE BÄTTRE)?

Genom att erbjuda en plats där människor får återupprätta en kontakt med natur och djur och därmed möjligheten att de utvecklar en jämlik relation till dessa och en vilja att värna om allt levande.

Vill du veta mer om Melipona?

Besök Meliponas webbplats.

VILL DU OCKSÅ VÄXA SOM ENTREPRENÖR OCH JOBBA MED DET SOM DU BRINNER FÖR?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.