VI SÖKER EN INNOVATIONSLEDARE TILL GO BUSINESS I SKELLEFTEÅ

Vill du jobba som innovationsledare på Go Business i Skellefteå?

Nu öppnar vi Go Business Incubator i Skellefteå och vi söker efter en innovationsledare som vill vara med på vår nya resa. Go Business är Piteå Science Parks inkubator för företag och entreprenörer som vill växa.

Go Business Incubators uppdrag är att främja nya tjänsteidéer och väcka intresse för företagande. Hos oss kan entreprenörer få hjälp och stöd att gå från tanke till handling med hjälp av inspiration och värdefulla idégenereringsverktyg. Vi erbjuder affärscoachning och plats i en inspirerande miljö, tillsammans med andra människor med liknande utmaningar. Dessutom utvecklar vi en digital testbädd, en tjänst som innebär att du som entreprenör kan få hjälp av oss, oavsett var du befinner dig i norra Sverige.

Arbetsbeskrivning

Din uppgift är att driva och utveckla Go Business i Skellefteå, samt tillsammans med kollegor och verksamhetsledare bygga upp en digital inkubator för norra Sverige. I arbetsuppgifterna ingår att:

• Erbjuda rådgivning och coachsamtal
• Planera, marknadsföra och genomföra workshops
• Locka nya entreprenörer till inkubatorn
• Projektleda Go Business Skellefteå, inklusive ansvar för budget, rapportering, finansiering mm

Lika viktigt är att du är en social och utåtriktad person med stort nätverk som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du kommer att ha en stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut och hur du lägger upp dina arbetsdagar. Du har förståelse för att arbeta i projektform och kunskap om innovation och innovationsprocesser.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har erfarenhet av entreprenörskap och att driva kommersiell verksamhet inom branschen, gärna inom tjänstenäring, kulturella och kreativa näringar eller spel. Du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning och coachning till entreprenörer. Du har kunskap om att projektleda och att arbeta målinriktat mot fastställda tidplaner och ekonomiska ramar. Du har intresse av marknad och digital teknik. Vi förutsätter att du har god kommunikationsvana och uttrycker dig utmärkt på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driftig, förtroendeingivande, ansvarsfull och strukturerad. Du är van att organisera och driva ditt arbete både självständigt och i team. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt. Som person är du trygg att hålla offentliga presentationer samt ta kontakt med folk och prata om Go Business. Du trivs med att coacha och vägleda människor och har förmågan att anpassa diskussionen/dialogen till mottagaren.

Varaktighet, arbetstid

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning, start 1 maj. Tjänsten innebär en del resor, framförallt inom regionen. B-körkort är ett krav.
Ort: Skellefteå

Upplysningar

Greta Wimander, Verksamhetsledare Go Business, 070-302 82 22, greta.wimander@piteasciencepark.se eller
Helena Karlberg, VD Piteå Science Park, 072-858 06 24, helena.karlberg@piteasciencepark.se

Välkommen med din ansökan till jobb@piteasciencepark.se senast 2019-03-18.

Märk ansökningen ”Innovationsledare GoBusiness” i ämnesraden.