”Vill ge gamla slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning”

Ann-Catrin Lundmark driver Möbelstudion i Skellefteå som ger gamla möbler nytt liv genom renovering. Hon erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Vad fick dig att vilja starta företag?

Att få jobba med kreativa lösningar inom möbelrenovering och inredning hela dagarna har alltid varit en dröm för mig. När tillfället nu gavs så tog jag chansen.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder?

Möbelstudion ger gamla slitna möbler och hem nytt liv genom renovering och inredning.

Vilket problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Eftersom jag jobbar med både möbelrenovering och inredning så handlar det egentligen om två saker. Dels vill jag ge mina kunder möjligheten att njuta av sin favoritmöbel eller loppisfynd ännu längre. När det handlar om inredning stöter jag ofta på kunder som kört fast och inte riktigt hittar sin egen unika stil, de är förvirrade. Jag vill djupdyka i deras hjärna, förstå vad de vill ha, och omsätta det i en känsla i ett rum eller lokal.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Att få designa den där hållbara möbeln som både innehåller funktion och det estetiska som fångar ögat. Möbeln man har kvar en hel livstid och som helst går vidare till nästa generation. En möbel man vägrar kasta bort och hellre vill renovera.

Vad är ditt företags varför (hur gör ni världen lite bättre)?

För att man behöver inte alltid köpa nytt. Kunden får behålla sin favoritmöbel och moder jord slipper lägga energi på att bryta ner dom här gamla grejerna. Win win!

Foto: Megafonen

VILL DU OCKSÅ VÄXA SOM ENTREPRENÖR OCH JOBBA MED DET SOM DU BRINNER FÖR?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.