Amanda Mattsbys fyra bästa tips

Den här veckan har entreprenörerna i höstens inkubatorprogram fått möta Amanda Mattsby som driver företaget Explore a little more. Vi bad Amanda dela med sig av sina bästa tips. 

Fyra tips från Amanda för att driva företag hållbart och med hjärtat som vägvisare!

  1. Lägg mycket tid på ditt varför. Varför gör du det du gör? Ställ dig samma fråga tills du känner att du kommit förbi alla smarta formuleringar, och verkligen bottnar i ditt varför. Det ska kännas i hjärtat.
  2. Påminn dig om ditt varför, eller din intention, ofta. Skriv ner den, häng upp det, sätt det som bakgrundsbild på datorn. Det är ditt varför som tar dig igenom även de svåra och omotiverade stunderna (och dom kommer, oavsett om vi vill det eller ej!)
  3. Prioritera dig själv och din utveckling! Det är lätt att glömma bort sig själv när allting rullar på, men det tar aldrig slut med viktiga saker som behöver göras. Prioritera dig själv, både återhämtning och utveckling, annars kan du inte heller leverera till dina kunder!
  4. HA KUL!!! Många blir så stressade och oroliga att de glömmer att man ska ha kul också. Man behöver inte ta allt så allvarligt, livet går vidare 😀

Vill du också utvecklas i rollen som entreprenör?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout finns till för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Du kan delta helt digitalt, oavsett var i norra Sverige du bor. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.