Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Go Business

Mindset

Genom Go Business Mindset kopplar vi samman de kulturella och kreativa branscherna med industri, tech och andra starka branscher i norr – för att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer, hitta nya vägar framåt och låna av varandras verktygslådor. Vad kan vi lära av varandra?

Nya idéer, nya innovationer och nya perspektiv i mötet mellan världar

 Vill du som konstnär utforska nya marknader? Vill ditt företag ha helt nya ögon på era affärsutmaningar? Genom Go Business Mindset skapar vi en digitala mötesplats för samverkan över branschgränserna.

Här kopplar vi samman de kulturella och kreativa branscherna med industri, tech och andra starka branscher i norr – för att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer, hitta nya vägar framåt och låna av varandras verktygslådor. Vad kan vi lära av varandra?

Genom Go Business Mindset möts mikro- och småföretag med större organisationer; nya företag med etablerade; unga med äldre – allt för att stärka samarbete, lärande, utveckling och innovation mellan företag och företagare i hela Västerbotten och Norrbotten. Här jobbar vi för affärsnära utveckling i mötet mellan den kulturella och kreativa sektorn och andra starka branscher i norr.

Nya perspektiv och insikter är garanterade!

Vill du vara med? Anmäl dig till våra arrangemang

2023-10-25

Mindset: ”Vad ser du för möjligheter här?” När kultur och industri gör tillsammans

Digital inspirationsträff: Vad har en kreatör som industrin saknar, och vad har en industri som kreatörer kan dra nytta av? Välkommen till en digital lunchträff för kreatörer, kulturarbetare och industriföretag om cirkulära flöden och ef…

2023-11-14

Mindset: Workshop Polarbröd – vad gör vi med allt detta bröd?

Workshop! Polarbröd behöver kreativa hjärnor för att lösa utmaningen kring spillbröd – alltså bröd som idag kastas – och bjuder in dig att spåna och utforska möjliga kreativa lösningar tillsammans med andra. Visst vill du vara med? …

2023-11-02

Mindset: Lösa problem tillsammans – cross innovation i sex steg

Workshop i fyra delar med start 23 februari, för kulturarbetare och industri. Industrin tar ett problem till bordet, som ni tillsammans ta er an och löser genom att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer och lånar av var…

Nyfiken och vill veta mer? Kontakta mig.

Ge dig själv och din business bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – utforska möjligheterna med Go Business Mindset.

Lisa Kejving, affärsutvecklare Go Business

lisa@gobusiness.se

073-841 70 76

Våra finansiärer och partners