Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Go Business

Hangout

Hangout är Go Business program för dig som har ett nystartat företag som ska kickas igång, eller en mindre business vid sidan av studier eller jobb som du vill utveckla vidare. En digital förinkubator där målet är att utforska din vision och växa i rollen som entreprenör.

Ansök till Hangout

Vad är Hangout?

Hangout är Go Business program för dig som har ett nystartat företag som ska kickas igång, eller en mindre business vid sidan av studier eller jobb som du vill utveckla vidare. En digital förinkubator där målet är att utforska din vision och växa i rollen som entreprenör. I Hangout får du möjlighet att utforska din företagsidé vidare, lära dig mer om kreativt entreprenörskap och blir en del av ett community med andra entreprenörer.

Du utför arbetet – vi bidrar med ny kunskap, coaching och Go Business community. Allt sker digitalt och du kan delta oavsett var i norra Sverige du bor.

För vem?

Go Business finns till för dig som vill leva på din passion här, i norra Sverige, och som vill utvecklas som entreprenör. Hangout riktar sig till dig som driver eget företag och vill framåt, och som har din bas i Norrbotten eller Västerbotten. Du har idén, sakkunskapen och drivet, vi hjälper dig att bli entreprenör.

Jessica Forsén driver HR-kompassen och deltog i Go Business program Hangout under våren 2021.

Vad ingår i erbjudandet?

I Hangout-erbjudandet ingår:

 • en digital föreläsning- och workshopserie i fyra delar
 • en avstämning med en affärscoach
 • tillgång till ett bjussigt Go Business Community med nuvarande och tidigare deltagare i programmen och våra partners från näringslivet
 • fikaträffar online.

Vad kostar det?

Du investerar med din egen tid och ditt engagemang, i övrigt är programmet finansierat av EU – Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Sparbanken Nord, Luleå kommun, Piteå kommun och Skellefteå kommun, och därmed kostnadsfritt för dig som deltar.

Nyheter och evenemang

 • 10/01/2021

  Evenemang

  Exitföreläsning: Matilda Kjellmor och Johan Seger, Tivla Produktion

 • 09/28/2021

  Evenemang

  Go Hållbar

 • 09/29/2021

  Nyhet

  Hur bygger man ett varumärke – tre tips från Tailorbird

 • 09/24/2021

  Nyhet

  Amanda Mattsbys fyra bästa tips

 • 09/24/2021

  Nyhet

  Go Business Hangout är igång!

Tid och plats

Du kan delta i Hangout-programmet oavsett var i Västerbotten och Norrbotten som du bor. Vi använder oss av videoverktyget Zoom samt lärplattformen Learnifier för att du ska kunna delta oavsett var du befinner dig.

Go Fika-träffarna kör vi helt online, varje torsdag kl. 14.30. Även här använder vi videoverktyget Zoom.

Logga in på Go Business Learnifier Öppnas i ett nytt fönster

Ansök redan nu

Det kostar ingenting att delta i Go Business program. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart. Sista ansökningsdagen för hösten är den 29 augusti 2021.

Ansök till Go Business Hangout
Teamet på Go Business

Ansök till Hangout

Ge dig själv och ditt entreprenörskap bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – sök till Go Business Hangout-program

Ansök till Go Business Hangout

350

Sedan starten har vi stöttar över 350 entreprenörer.

Mer om Go Business

4 av 5

4 av 5 fortsätter driva företag efter inkubatorprogrammet.

Mer om Go Business entreprenörer

91 %

91 % skulle rekommendera andra att delta i Go Business.

Mer om Go Business program

Våra finansiärer