Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Go Business

Inkubator

I inkubatorn arbetar du djupgående med ditt företag och får kunskap, verktyg och nätverk för att kunna leva på dina idéer. Inkubator är Go Business program för dig som är entreprenör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande.

Ansök till Go Business Inkubator

Vad är Inkubator?

Inkubator är Go Business program för dig som är entreprenör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. Du har kommit en bit redan och börjat lära känna din marknad. Dessutom har du förstått att det inte bara krävs vilja utan också rutiner, tid och uthållighet för att få effekt.

I inkubatorn jobbar du djupgående med ditt entreprenörskap och får verktygen för att kunna växla upp arbetet med att ta företaget framåt och nå dina affärsmål. Du utvecklas tillsammans med andra engagerade företagare och med stöd av Go Business innovationsledare. Du får lära dig om affärsutveckling och idégenerering, får effektiva verktyg för att utveckla din business och coachning kring hur du kan nå dina mål och visioner.

För vem?

Go Business finns till för dig som vill leva på din passion här, i norra Sverige, och som vill utvecklas som entreprenör. Inkubator riktar sig till dig som driver eget företag och vill framåt, och som har din bas i Norrbotten eller Västerbotten.

Du har idéerna, sakkunskapen och drivet, vi hjälper dig att växla upp, stärka din affär, utöka ditt nätverk och hitta vägar framåt. Du har kommit en bit redan och börjat lära känna din marknad. Dessutom har du förstått att det inte bara krävs vilja utan också rutiner, tid och uthållighet för att få effekt.

My Bergström och Lisa Hellmér driver Pensionatet i Piteå och deltog i Go Business inkubatorprogram under hösten 2020. 

Vad ingår i erbjudandet?

Du utför arbetet – vi bidrar med coachning, effektiva verktyg för affärsutveckling, nätverk och inspiration. I Inkubatorprogrammet ingår

 • en digital föreläsning- och workshopserie
 • regelbundna coachsamtal och affärsutveckling med din affärscoach
 • inbjudningar till nätverksträffar och föreläsningar
 • möten online tillsammans med Hangout-gänget
 • ett bjussigt community med nuvarande och tidigare Go Business-deltagare och våra partners från näringslivet som inspirerar och samarbetar.

Räkna också med inbjudningar till många andra spännande events och extraföreläsningar!

Vad kostar det?

Du investerar med din egen tid och ditt engagemang, i övrigt är programmet finansierat av EU – Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Sparbanken Nord, Luleå kommun, Piteå kommun och Skellefteå kommun, och därmed kostnadsfritt för dig som deltar.

Våren 2022 program

Go In – 22 februari

Hur bidrar ditt företag till en bättre värld? Första tillfället träffas hela inkubatorgänget och reflekterar över sin värdegrund, utforskar och definierar sitt varför samt kartlägger nuläge, vision och handlingsplan.

Go Brand – 15 mars

Bygg din business så att den sticker ut och tilltalar marknaden. Fördjupa dig i ditt vad, hur och varför. Vilka är kunderna och hur kan du få dem att välja just ditt företag?

Go Viral – 5 april

Hur kan du göra för att skapa ett genuint flöde som skapar intresse och engagemang hos dina följare? Vilken typ av inlägg ska ditt företag ha och varför? Hur hittar du din unika ton och vilket värde vill du ge dina följare/kunder? Här får du hands-on-tips i hur du kan börja utforma ditt företags digitala strategi.

Go Forward – 26 april

Bli köpbar! Hur gör du det lätt för kunden att köpa, och hur tjänar du pengar på det du gör? Vi djupdyker i paketering, prissättning och intäktsmodeller – och du får arbeta fram det bästa upplägget för just din business.

Go Structured – 17 maj

Hur ser ditt årshjul ut? När är dina säljperioder? Vilken typ av struktur behöver ditt företag för att jobba optimalt och hållbart? Här får du fördjupa dig i vad du behöver för att sätta en bra struktur och leda dig själv.

Go Pitch – 31 maj

Sälj dig själv med självförtroende! Övning i att pitcha, argumentera för din sak och presentera med finess.

Level Up – 8 juni

Level up är det sista momentet i Go Business inkubatorprogram. Då får du presentera ditt företag och dela med dig av en utmaning som du just nu står inför, för en extern expertpanel. Du får värdefull feedback på din utmaning och får se ditt företagande med nya ögon.

 

Ansök till Inkubator

Ge dig själv och ditt entreprenörskap bästa möjliga förutsättningar för att lyckas – sök till Go Business program Inkubator

Ansök till Go Business Inkubator

Nyheter och evenemang

 • 12/01/2021

  Nyhet

  Lär känna våra entreprenörer – Victoria Harnesk

 • 11/24/2021

  Nyhet

  Lär känna våra entreprenörer – Agnes Asker

 • 11/22/2021

  Nyhet

  Lär känna våra entreprenörer – Åsa Hägglund Larsson

 • 11/17/2021

  Nyhet

  Peace and Quiet Hotel startar samarbete med den mentala tränaren Josefin Karlberg

 • 11/16/2021

  Nyhet

  Anna sökte till Hangout för att lära sig mer om entreprenörskap och bygga nätverk

Tid och plats

Du kan delta i inkubatorprogrammet oavsett var i norra Västerbotten och Norrbotten som du bor. Vi använder oss av videoverktyget Zoom samt lärplattformen Learnifier för att du ska kunna delta oavsett var du befinner dig.

Kaffehäng kör vi helt online, varje torsdag kl. 14.30. Även här använder vi videoverktyget Zoom.

Logga in på Go Business Learnifier Öppnas i ett nytt fönster

Ansök redan nu

Det kostar ingenting att delta i Go Business inkubatorprogram. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart. Sista ansökningsdagen för hösten är den 31 januari 2022.

Ansök till Go Business Inkubator

350

Sedan starten har vi stöttar över 350 entreprenörer.

Mer om Go Business

4 av 5

4 av 5 fortsätter driva företag efter inkubatorprogrammet.

Mer om Go Business entreprenörer

91 %

91 % skulle rekommendera andra att delta i Go Business.

Mer om Go Business program

Våra finansiärer