Bli en del i Go Business bjussiga community

Vi får ofta höra att det som entreprenörerna uppskattar mest med Go Business är vårt bjussiga community. Det gläder oss, för sedan starten har vi jobbat med just det: att skapa ett starkt community. Vi vet att en stor del av den individuella utvecklingen sker i mötet med andra entreprenörer, och att gemenskapen är viktig för att du ska växa i ditt entreprenörskap. Vi vill att de entreprenörer som deltar i våra program ska utvecklas tillsammans och att de under sin tid hos oss ska skapa ett starkt nätverk inför framtiden. Därför erbjuder vi:

Facebookgruppen – Go Business Community

En grupp för alla som deltar eller har deltagit i något av Go Business program. Idag är vi 246 medlemmar, med olika bakgrunder och olika kompetenser, som ger varandra stöd och råd för att lösa problem och utveckla sina verksamheter. Många hittar även samarbetspartners och gör affärer ihop inom gruppen.

GO-fika

Varje torsdag träffas vi online, dricker kaffe och delar med oss av erfarenheter och utmaningar, lär av varandra och firar både små och stora segrar. Varje vecka har vi ett nytt tema som vi diskuterar.

Samarbeten med experter inom näringslivet

Kontakten med det regionala näringslivet och utbytet med entreprenörer som både lyckats och misslyckats med sina affärsidéer är viktiga delar inom Go Business. Vi bjuder in till föreläsningar och workshops med olika konsulter och inspiratörer som delar med sig av sina expertkunskaper och personliga utvecklingsresor. Inkubatorprogrammet avslutas med Level Up där du får feedback från en extern expertpanel och en chans att få nya perspektiv på framtiden för ditt företag.

Är du peppad på att vara med?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör: Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business, och Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. Oavsett vilket program du tar del av blir du en del i vårt grymma community. Peppad på att vara med? Ansök till höstens program.