Den inre akademin hjälper människor att hitta sin inre kraft

Ann-Catrine Nordberg driver Den inre akademin. Hon brinner för att guida och vägleda människor i att hitta sin inre kraft och förverkliga sina drömmar om hälsa, välfärd och önskvärda mål. Låt oss lära känna Ann-Catrine Nordberg och Den inre akademin lite bättre. 

Vad fick dig att vilja starta företag?

Längtan efter att få vara fri och bestämma själv. Jag vill använda all min kompetens till att göra det jag är duktig på och tycker är mest levandes roligt. Få blomma ut i min visionära, ledande och skapande förmåga. Samarbeta tillsammans med människor jag själv väljer, att skapa någonting nytt med, i ett sammanhang som bidrar och gör nytta i världen.

Vad erbjuder Den inre akademin?

Guida, vägleda, handleda, inspirera människor i grupp eller enskilt för att hitta klarhet, stärka sin inre kraft och utifrån det vägar och strategier att nå önskvärda mål.

Vilket problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Hitta svar på inre frågor, oklarheter, hinder för att nå klarhet, hälsa, välfärd och önskvärda mål.

Om du tar i får tårna vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Mitt drömuppdrag är att hålla egna kurser och utbildningar digitalt och fysiskt i den egna inre kraften och att förverkliga inre mål.

Vad är ditt företags varför (hur gör ni världen lite bättre)?

Mitt företag bidrar med att fylla världen av människor som upplever hälsa, lycka, välfärd, högre medvetande och som i sin tur bubblar ut sitt överflöd i världen.

Nyfiken på att veta mer?

Besök Den inre akademins webbplats för att läsa mer om företaget och erbjudanden. 

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.

Fotograf: Jens Ökvist