Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

29 September 2023, kl. 09:00

Kreativa företagare + start ups (nytt datum kommer)

Digitalt event: En kunskapsboost kring kommunikation och möjlighet till nya idéer, samarbeten och affärer.

Kreativa företagare + start ups. Digitalt event 29 september.

Peppad på nya affärer och möten?

Anmäl dig

Digitalt event: Kreativa företagare + start ups (nytt datum kommer)

En kunskapsboost kring kommunikation och möjlighet till nya idéer, samarbeten och affärer.

Vad spelar kommunikation för roll? Välkommen till en digital förmiddag med fokus på kommunikation, marknadsföring, branding, grafisk form och mer därtill. Här möts start ups med erfarna kreatörer och kommunikationsexperter – alla med sin bas i norr. Varmt välkommen med din anmälan!

👉 FÖR KREATÖRER OCH KOMMUNIKATIONSEXPERTER. Ta chansen att stärka ditt nätverk, hitta nya samarbeten och affärer och utvecklas inom ditt expertområde. Under detta event får jobba tillsammans med startups i tidiga skeden och utforska behov, möjligheter och spåna idéer kring värdeskapande kommunikationslösningar. Kanske hittar du nya samarbetspartners och affärsmöjligheter? Får inblick i nya branscher och lär av andra inom kommunikationsbranschen – samtidigt som du bidrar till att stärka bolag i norr? Det hoppas vi skapa förutsättningar för. Varmt välkommen!

👉 FÖR DIG SOM DRIVER EN START UP INOM ARCTIC BUSINESS. Få en kunskapsboost kring kommunikation och ta chansen att vrida och vända på just ditt bolags behov, utmaningar och möjligheter tillsammans med erfarna experter inom kommunikation och marknadsföring. Hur kan just ditt bolag bygga sin kommunikation? Vad behöver finnas på plats för att komma igång? Hur kan du finansiera arbetet och hur hittar du rätt leverantör? Allt detta hoppas vi att du ska få med dig från denna halvdag.

📍 NÄR? Fredag 29 september 2023 kl. 09.00-12.00.

📍 VAR? Digitalt event online via Zoom. Du som anmäler dig kommer få länken via mejl i god tid innan eventet.

📍 SÅ ANMÄLER DU DIG: Anmäl dig genom att fylla i detta formulär. Vi ber dig berätta mer om dig för att kunna matcha dig med start ups som behöver det som du kan!

INNEHÅLL

Panelsamtal: Vad spelar kommunikation för roll?

Samtal mellan tre erfarna kommunikationsexperter om betydelsen av kommunikation, om att prioritera, kommunicera, få värde för sina pengar och jobba mot samma mål. Paneldeltagare:

 • David Hakeberg, Goliat Digital, digital idé- och produktionsbyrå.
 • Agnes Asker, Asker Design, grafisk formgivare och illustratör.
 • Elvira Lind, content creator.
 • Samtalsledare: Lisa Kejving, affärsutvecklare på Go Business

Finansiering: Här kan du söka pengar för att anlita lokala experter som stärker din kommunikation

Arctic Business berättar om de möjligheter som finns för att söka finansiering för kommunikationsinsatser, till exempel från Region Västerbotten och Region Norrbotten och Vinnovas innovationscheckar.

Breakoutrooms: Matchade möten mellan start ups och kreatörer och kommunikationsexperter

Utforska behov och möjligheter tillsammans! I mindre digitala rum matchar vi varje start up med ett antal kreatörer och kommunikationsexperter för att förstå bolagens affärsidéer, visioner och mål, utforska nuläget och bolla idéer, utbyta kunskap och utforska möjliga kommunikationslösningar framåt. Vilka insatser skulle kunna skapa värden för just detta bolag? Go Business faciliterar samtalen i varje rum.

Avslutning och Call To Action

Vad händer efter idag? Vi sätter mål och bädda för samarbeten och affärer. Efter dagen kommer du få kontaktuppgifter till alla övriga deltagare för fortsatt dialog.

ARRANGÖRER

Kreativa företagare + start ups arrangeras av Go Business i samarbete med Arctic Business. Ett samarbete för att stärka samarbete, lärande, utveckling och innovation mellan företag och företagare i norra Sverige. Go Business är inkubatorn för kreativa och nytänkande entreprenörer i norra Sverige. Arctic Business är en inkubator för startups i Norra Sverige som aktivt jobbar för att Norra Sverige ska bli den mest attraktiva platsen för entreprenörer, startups och investerare.

Samarrangeras med

Arctic Business

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Online via Zoom

Våra finansiärer och partners

Fler liknande evenemang

Visa allt aktuellt
 • 08/10/2023

  Evenemang

  Är du nyfiken på Go Business?

 • 05/25/2023

  Nyhet

  Nio skarpa affärsprofiler inspirerar entreprenörer

 • 04/24/2023

  Nyhet

  Företagare i Go Business ges möjlighet till utbyte utomlands

Visa allt aktuellt