Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 november 2020, Nyheter

Digitalt möte för att inspirera till bättre digitala möten

Vårt arbete med att göra det möjligt att ta del av Go Business stöd på distans inleddes redan 2019. Nu vill vi berätta vad vi lärt oss så här långt och inspirera dig i denna tid då vi möts allt mer digitalt.

Vi bjuder vi in till ett digitalt möte för att berätta mer om hur vi jobbar med att utveckla våra digitala möten och arbetssätt. Under mötet kommer du att få konkreta tips och råd för både deltagare och ledare vid digitala möten. Du kommer att få prova på några olika verktyg och arbetssätt som vi använder oss av. Vi kommer även berätta mer om Go Business och du får möta några av de företag som fått stöd av Go Business.

När? 8 december  9:00-10:30

Var? Online

Hur? Vi använder Zoom och du kommer att få en möteslänk skickad till dig efter anmälan. Klicka vidare och anmäl dig här!

Go Business är en inkubator för företag inom kulturella och kreativa näringar samt tjänstesektorn. Vi brinner för att fler människor ska kunna leva på sina idéer och sin passion i norra Sverige.
Piteå Science Park AB äger och driver Go Business som finansieras av Europeiska Regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Skellefteå kommun, Piteå kommun, Luleå kommun och Sparbanken Nord. Hr kan du läsa mer om Go Business erbjudanden.