”Du är värd egentid och att må bra” – Pia Burman erbjuder yoga online för att stoppa ryggont

Pia Burmans drivkraft har alltid varit att hjälpa andra att må bättre, hitta glädje och kunna leva ett hållbart liv. Hon driver Zoloz Yoga och erbjuder yoga online och i sin studio i Skellefteå. Pia menar att var och en av oss är värd egentid och att må bra – och att det är aldrig är för sent för att börja. Låt oss lära känna henne lite bättre!

Pia, berätta mer om Zoloz Yoga

Zoloz Yoga erbjuder yogakurser – både i studio och online – med övningar och flöden som stärker kroppen, förbättrar balansen och hjälper dig slappna av. I våras skapade jag också en medlemssida online för att stoppa ryggont, med prenumeration på yogapass varje vecka och pepp, inspiration och stöttning längs vägen. Jag tar in några gånger per år – och just nu tränar ett 70-tal medlemmar med mig varje månad. Jag erbjuder dessutom personlig coachning och privat yogagrupper.

Varför har du valt att jobba med yoga online?

Anledningen är att jag vill hjälpa fler att få mindre ont. Att människor ska kunna få in rörelse för ryggen när de har möjlighet – oavsett om det är direkt när de vaknar på morgonen, under jobbrasten eller i slutet av dagen. Jag vill dela med mig av mina kunskaper, peppa och uppmuntra. Det känns stort och fint att kunna göra det här.

Vad skiljer det du gör från annan onlineyoga?

Min medlemssida Stoppa ryggont online är till för den som vill få mjukare och starkare rygg, mindre värk och mer rörelseglädje. Som vill yoga hemifrån i sin egen trygga vrå. Jag tänker att till en låg månadskostnad har många råd att prova, och samtidigt veta att de pass som de får, är anpassade för deras behov. Och hemifrån kan många våga.

Vill du veta mer?

webbplatsen för Zoloz Yoga kan du lära känna Pia ännu bättre.

Om Go Business

Pia Burman är en av 22 entreprenörer i Go Business inkubatorprogram hösten 2020. Inkubatorprogrammet finns till för dig som driver eget och kommit en bit med ditt företagande. Här får du utvecklas som entreprenör och växla upp. I programmet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Har du ett nystartat företag och vill kickstarta din business? Då är Go Business Hangoutprogram vägen framåt för dig. I Hangout får du möjlighet att utforska din företagsidé vidare, lära dig mer om kreativt entreprenörskap och bli del av en engagerad gemenskap med andra nyblivna företagare.