Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

16 maj 2022, Nyheter

Ebba sökte till Hangout för att få utveckla företagandet vid sidan av sina studier

Lär känna en av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout, Ebba Reinholdt som driver
D-stract tillsammans med sin mamma.

Berätta, vem är du och vad gör du i ditt företag?

Mitt namn är Ebba Reinholdt. Jag är 20 år gammal från Göteborg och läser första året ekonomi kandidat på Luleå Tekniska Universitetet. Jag driver D-stract tillsammans med min mamma Carina. Vi har skapat en produkt som minskar smärtan när man tar sprutor. Carina är läkare och jag sköter de mer entreprenöriella delarna.

Vad fick dig att vilja starta eget?

Jag har alltid haft ett intresse för entreprenörskap och innovation. Det väcktes framförallt sista året på gymnasiet när jag fick möjligheten att driva ett UF-företag. Då fick vi en del utmärkelser och priser vilket inspirerade mig till att driva företaget vidare.

Vad var anledningen till att sökte till Go Business?

Möjligheten att få utveckla mitt eget företagande vid sidan av studier och få personlig coachning var största anledningen till att jag sökte.

Vad har Hangout gett dig och ditt företag?

Hangout har gett mig en god insikt på vilka verktyg och steg som krävs för att driva mitt företag framåt. Jag har också uppskattat att ha fått möjligheten att träffa fler drivna entreprenörer som inspirerar mig!

Vad skulle du säga till andra som funderar på att söka till Go Business?

Sök!!! Programmet kommer ge dig massor av inspiration och hjälpmedel för dig att utveckla både ditt eget entreprenörskap och din verksamhet. Tveka inte en sekund på att söka om du är intresserad!

 

Ansök till Hangout

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

 

Ansök till Hangout!

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt