Blamorama Production

Blamorama drivs av mig Ingrid Fridesjö, en konstnärlig idéspruta med flera års erfarenhet som journalist och videofotograf och en förkärlek till att väcka känslor. Med bakgrund inom nyheter och barnprogram så väl som drama, teater och film har jag det som krävs för att göra den perfekta videon åt dig. Blamoramas huvudkontor ligger i Luleå men använder hela världen som arbetsplats. Det är med andra ord möjligt för dig att få din video inspelad och färdigställd vart som helst i världen.

Blamorama är ett företag som hjälper dig att nå ut i bruset genom att skapa videos som berör. Du som kund får själv bestämma hur du vill använda dig av videon. Var, när och hur den ska publiceras är helt upp till dig.  Kanaler jag rekommenderar för marknadsföring är bland annat Vimeo, Youtube, Facebook, Instagram och Linkedin. Samtliga är utmärkta för att du ska nå en bredare kundkrets och kunna visa upp dig för både befintliga och nya affärspartners.

Blamorama jobbar med såväl kommuner som organisationer och företag av olika slag, stora som små. Alla som är i behov av att bygga upp sitt varumärke är välkomna att höra av sig. Jag hjälper gärna till med allt från idé till färdig produkt, men det går lika bra att anlita mig som endast videofotograf eller redigerare. Hos Blamorama skapas och redigeras allt från videoreportage och filmade föreläsningar till produkt- och informationsfilmer.

Om du är intresserad av Blamoramas tjänster är du varmt välkommen att höra av dig.
Jag ser fram emot att jobba tillsammans med ert videoprojekt!

Ingrid Fridesjö,  Video Producer
Blamorama Productions AB (former Femmetastic Film)
(+46) 070-332 92 33
skype: ingrid.fridesjo
www.blamorama.se
hello@blamorama.se

Follow the world of Blamorama @ twitter, facebook, instagram, vimeo and youtube