Ett riktigt bra år för Go Business entreprenörer 

Deltagarna i Go Business program har haft ett riktigt bra år trots rådande pandemi. Sammanslaget har entreprenörerna vunnit sju priser för sina idéer och sin innovationsförmåga. Några har slagit försäljningsrekord och uppmärksammats i media. Flera har också lyckats ställa om sina verksamheter och tagit fram nya produkter som fått ett positivt bemötande på marknaden. 

Det känns fantastiskt att entreprenörerna når framgångar trots att det har varit ett speciellt år med tuffare förutsättningar. Och att våra entreprenörers driv, engagemang och hårda arbete ger resultat, säger Marcus Olsson, verksamhetsledare Go Business. 

Go Business har funnits sedan år 2008 och är en av landets ledande inkubatorer inom kreativa och kulturella näringar. Sedan starten har inkubatorn hjälpt över 200 entreprenörer att lyckas, och 4 av 5 entreprenörer som deltagit i inkubatorn driver fortfarande bolag.

Att möjliggöra att fler kan leva på sina passioner och de idéer de verkligen brinner för är en hjärtefråga för oss. Därför är det också extra roligt att många vågar satsa på sina idéer även i dessa tider. Vi gör såklart allt det vi kan för att stötta och hjälpa till längs vägen, berättar Marcus Olsson. 

Här listas några framgångar som entreprenörerna nått under året: