Försäljningsrekord för Trädgård Norr

Intresset för odling växer, det märker Go Business-entreprenören Marie Olausson som driver tidningen Trädgård Norr. Under våren har antalet prenumeranter ökat ordentligt, dels tack vare marknadsföringskampanjer för att öka kännedomen, dels på grund av pandemin som gör att många spenderar mer tid hemmavid.

-Vi vill få fler att lyckas med sina odlingar och ger våra läsare kunskap om vad som fungerar att odla i deras region. Många hör av sig till oss och berättar att de har blivit hjälpta av våra reportage. Läsarna vet att det växtmaterial vi skriver om, det fungerar där de bor, och därmed sparar de pengar när växterna överlever, säger Marie Olausson.

Trädgård Norr riktar sig till odlare i växtzonen 5 till 8. I reportagen kan du ta del av inspiration från trädgårdar främst i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Dalarna. Tidningen utkommer med fem nummer per år, tre på våren och två på hösten. Trädgård Norr har minst 48 sidor per utgåva.

Ta del av kunskap och inspiration från Trädgård Norr, besök webben här.

Vill du veta mer om Go Business inkubatorprogram?

Go Business inkubatorprogram är till för dig som är kreatör, kulturarbetare eller tjänsteinnovatör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. I inkubatorn jobbar du djupgående med ditt entreprenörskap och får verktygen för att kunna växla upp arbetet med att ta företaget framåt och nå dina affärsmål. Du utvecklas tillsammans med andra engagerade företagare och med stöd av Go Business innovationsledare.

Är du intresserad av att delta? Ansök till Go Business inkubatorprogram.