Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

10 december 2021, Nyheter

Här är årets Level Up-panel

Här är årets Level Up-panel

Level Up är Go Business evenemang där företagen som deltar i inkubatorn får pitcha sina affärsidéer för en extern expertpanel. Nu är årets panel spikad och det är nio framgångsrika entreprenörer och konsulter som deltar.

– Vi är riktigt glada och nöjda över årets panel som vi vet kan bidra med en hel del kunskaper som kan stötta våra entreprenörer i deras resa framåt, säger Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business.

Under en dag får de 15 företagen som deltar i Go Business inkubatorprogram pitcha sina affärsidéer och utmaningar för expertpanelen som kommer med feedback och råd, samt delar med sig av sina egna erfarenheter.

– Level Up brukar vara en mycket uppskattad dag och när vi utvärderar evenemanget får vi i stort sett alltid höga betyg för att dagen ger entreprenörerna så mycket. Det är inte ovanligt att entreprenörerna och paneldeltagarna håller kontakten och det har också lett till framtida samarbeten, berättar Andreas Eklund.

En som deltar i årets panel är Sabrina Suikki som driver iKKi Advise AB.

– Jag är en stolt paneldeltagare för att det ger mig möjlighet att stärka entreprenörer i norr och även dela med mig av min kunskap och mitt nätverk. Som strateg brinner jag för att stötta entreprenörer och företag att växa. Med allt som händer i vår region behöver vi en mångfald av entreprenörer som vågar satsa på sina idéer och den tillväxt som vi nu står inför i norr.

Lista över årets Level Up-panel:

Mikael Lindgren, Serieentreprenör och konstnär
Sabrina Suikki, entreprenör, iKKi Advise AB och Go Business-alumn
Jonas Andersson, grundare Happy Content
Simon Wanler, VD och co-founder Bastard Burgers
Maria Österåker, ekonomie doctor och författare
Anna Mård, Teamleader Oh My
Lisa Hellmér, VD och grundare Pensionatet och Go Business-alumn
Per Norell, VD, ägare och konsult på Umify Communications
Claudia Esberg, rådgivare Almi Nord

Ansök till Inkubator

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Inkubator känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta. Sista ansökningsdag 31 januari 2022.

 

Ansök till Inkubator!

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt