Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

29 november 2023, Nyheter

Här är höstens Level Up-panel

Här är höstens Level Up-panel

Höstens Level Up-panel är spikad! Go Business inkubatorprogram har sedan några år tillbaka avrundats med en expertpanel som ger deltagarna i programmet en ny vinkel på deras affärsidéer. Nästan som Draknästet men med fokus på entreprenörens utmaning och nästa steg. Nio framgångsrika affärsprofiler med olika bakgrund, erfarenheter och branscher kommer att coacha deltagarna som varit med i höstens inkubatorprogram.

– Vi ser alltid fram emot att sätta ihop våra Level Up-paneler. Viljan hos etablerade företagare att stötta entreprenörerna i deras utveckling överraskar varje gång – det är roligt att ställa frågan när responsen är så stor. Vi och våra deltagare ser fram emot deras feedback! säger Andreas Kanon, verksamhetschef för Go Business.

Under en dag får företagen som deltar i Go Business inkubatorprogram pitcha sina affärsidéer och utmaningar för expertpanelen som kommer med feedback och råd, samt delar med sig av sina egna erfarenheter.

Level Up är ett återkommande inslag i Go Business inkubatorprogram och har genom åren genererat många goda samarbeten och skapat kunskap och insikter som lett till affärer.

– Vi brukar ha ganska lätt att hitta förebilder i affärsvärlden som vill delta och bjuda på sina erfarenheter. Denna höst är inget undantag och vi är mycket stolta över den grupp affärsprofiler vi fått till denna gång. Bara för att nämna någon så har vi med Anders Lindgren, grundare av 16 bolag i Sverige och internationellt, inom områden såsom IT, apputveckling, turism, hälsa, underhållning och arbetsförmedling. Arbetar idag med att starta och utveckla entreprenörsdrivna bolag genom investering, coachning och aktivt styrelsearbete. Det kommer att bli en väldigt givande dag för våra deltagare! säger Andreas Kanon.

Lista över höstens Level Up-panel:

Från vänster övre raden:

Tim Lukas Leinert, Business Development Manager at Arctic Game, Skellefteå Science City
Lars Lindblom, CEO Mind Detonator AB
Annica Öhman, grundare Annica Öhman Consulting AB och Go Business-alumn
Anders Lindgren, Serieentreprenör och investerare.
Johanna Öhman, VD Samuraj

Från vänster nedre raden:

Maria Österåker ED, företagare och företagsutvecklare Österåker & Österåker AB
Liv Aira, Danskonstnär, arrangör, projektledare och grundare Aira Dance Company AB och Go Business-alumn
David Wellborg, VD Mat och Mat och Go Business-alumn
Mardin Baban, verksamhetschef på Nya Kompisbyrån

Ansök till Inkubator

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Inkubator känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta. Sista ansökningsdag 31 januari 2022.

 

Ansök till Inkubator!

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

2024-06-11

Är du nyfiken på Go Business program?

Go Business bjuder in till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör och hur vi kan stötta dig som företagare. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra de…

Visa allt aktuellt