Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

03 juni 2022, Nyheter

Här är vårens Level Up-panel

Här är vårens Level Up-panel

Level Up är Go Business evenemang där företagen som deltar i inkubatorn får pitcha sina affärsidéer för en extern expertpanel. Nu är årets panel spikad och det är nio framgångsrika entreprenörer från Norrbotten och Västerbotten som deltar.

– I vårens panel finns otroligt mycket kunskap om entreprenörskap som kan stötta våra entreprenörer i deras fortsatta utveckling, säger Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business.

Under en dag får de 16 företagen som deltar i Go Business inkubatorprogram pitcha sina affärsidéer och utmaningar för expertpanelen som kommer med feedback och råd, samt delar med sig av sina egna erfarenheter.

– Level Up brukar vara en uppskattad och givande dag för både inkubatorentreprenörerna och paneldeltagarna. Det vi tycker är extra roligt är att vi ofta under detta återkommande evenemang i inkubatorprogrammet får se hur nya kontakter, samarbeten och affärer skapas, berättar Andreas Eklund.

Lista över vårens Level Up-panel:

Anna-Lena Wiklund Rippert, Vice VD, grundare och ägare av Nature cosmetic group of Swedish Lapland AB
Örjan Berglund, serieentreprenör
Moa Lundqvist, grundare och inredare Formationen och Go Business-alumn.
Agnes Asker, frilansande grafisk formgivare på Asker design och Go Business-alumn.
Mattias Wikström, grundare Lowima
Maria Österåker, ekonomie doctor och författare
Thomas Andersson, partner Brightnest
Alexander Harpa, Grundare och delägare Latitude 65
Anders Lindgren, serieentreprenör och investerare. Grundare av 16 bolag, bland annat friskvårdskedjan Itrim.

Ansök till Inkubator

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Inkubator känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta. Sista ansökningsdag 31 januari 2022.

 

Ansök till Inkubator!

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

2023-08-30

Digitalt event: Kreativa företagare + start ups

Vad spelar kommunikation för roll? Välkommen till en digital förmiddag med fokus på kommunikation, marknadsföring, branding, grafisk form och mer därtill. Här möts start ups med erfarna kreatörer och kommunikationsexperter – alla med si…

Visa allt aktuellt