Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

01 juni 2021, Nyheter

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

Helena Mettävainio är fotograf och har deltagit i Go Business Hangout för att utveckla sitt företag.

Berätta, vem är du och vad gör du i ditt företag?

Helena heter jag och är en fotograf med marknadsföringskunskaper som fotograferar Norrbotten, och världen, med syftet att visa upp hur vackert det är här. Att finslipa beskrivningen av företags och organisationers affärsidé är också något som jag bistår med, samt ser över, och förfinar, den kommunikation som kunderna sänder ut.

Vad fick dig att vilja starta eget?

Jag älskar att fotografera och dela med mig av hur jag ser världen, därför startade jag mitt företag för att få möjligheten till att göra det på heltid. Jag, som hemvändande norrbottning, ser också hur fantastiskt Norrbotten är och vill hjälpa till att sprida den bilden till resten av världen.

Varför sökte du till Hangout?

När jag hörde talas om Hangout insåg jag att jag dels kunde få hjälp med att finslipa mina säljkunskaper för att skapa ett bra erbjudande av mig och mina tjänster, samt jag insåg att det skulle ge mig möjlighet att bygga upp ett lokalt nätverk.

Vad har Hangout gett dig och ditt företag?

Det har hjälpt mig att strukturera upp de tjänster som jag kan bistå potentiella kunder med, samt på ett mer tydligt sätt kommunicera mitt erbjudande.

Vad skulle du säga till andra som funderar på att söka till Hangout?

Sök! De nedlagda timmarna ger otroligt mycket tillbaks i form av konstruktivt tänkande, jag får en energikick av träffarna, samt det tankearbete som jag gör under och efter mötena bygger upp en struktur för nästa steg i mitt företags utveckling.

Vill du också vara med i Go Business Hangout?

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

Ansök till Hangout
Hangouterbjudande

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-03-08

”Jag vill spara tid och pengar åt mina kunder”

Efter att ha jobbat i 20 år med redovisning och lönehantering tog Eva Bengtsson steget och startade EB Redovisning. Hon erbjuder tjänster inom bokföring och lönehantering till fasta priser. Det betyder att kunderna sparar tid […]

2021-04-07

Vill skapa good vibes och en medvetenhet om hur vår val påverkar världen omkring oss

Stoked Coffee Roasters vill vara en del i att förändra den moderna kaffeindustrin till att bli mer hållbar och ansvarstagande genom att erbjuda ett kaffe som tagits fram med omtanke för såväl kaffebönderna som miljön.

Visa allt aktuellt