Hitta ditt sätt att sälja – tre tips från Malin Winberg

Hur ser du till att landa ditt drömjobb eller drömuppdrag, och hur får du säljjobbet gjort? Och hur ser ditt sätt att sälja ut – om du bygger det på dina värderingar? Under veckans Go Sales har entreprenörerna i Go Business inkubatorprogram utforskat försäljning, marknadsföring och värderingsdriven kommunikation tillsammans med entreprenören och inspiratören Malin Winberg. En pangdag med många nya insikter och lärdomar med fokus på allt från att sälja utan att känna sig säljig till att nå ut till nya kunder.

Hur kan du hitta just ditt sätt att sälja? Vi bad Malin dela med sig av sina tre bästa tips:

  1. Driv trumfar kunskap! Vad är det värsta som kan hända? För varje nej kommer du närmare ett ja så våga göra mer och tänka lite mindre.
  2. Var äkta och genuin. Det är det som skapar långsiktiga relationer och ett starkt nätverk med människor som du verkligen bryr dig om.
  3. Inspireras av andra och gör sedan din grej, det är då det blir som bäst för just dig och ditt företag.

Det sista medskicket: Lita på processen. Ha tålamod och vila i att allt du gör kommer att ge resultat, även om det kan kännas svårt och utmanande här och nu. Värderingar är ett kraftfullt verktyg för att stärka ditt varumärke, ge dig motivation, riktning och på sikt även öka omsättningen. Och sist men inte minst: gör det på ditt sätt!

 

Vill du också utvecklas i rollen som entreprenör?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout finns till för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Du kan delta helt digitalt, oavsett var i norra Sverige du bor. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.