Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

16 mars 2021, Nyheter

”Jag vill ge kunderna en trädgård som de kan använda till det de vill ha den till”

Emma Ershag driver Norrländska trädgårdar och har fått stöd av Go Business för att utveckla sitt företag.

Jag vill ge kunderna en trädgård som de kan använda till det de vill ha den till

Norrländska trädgårdar gör trädgårdar anpassade för det norrländska klimatet som är vackra året runt. Företaget drivs av Emma Ershag som brinner för att ge sina kunder en trädgård som de kan använda till det de vill ha den till. Hon skapar trädgårdar som är lättskötta och njutningsfulla året runt, det ger kunderna en skön och avslappnad tillvaro. 

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag såg ett behov i marknaden som jag kunde fylla via min kunskap om trädgårdar och växter.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder?

Trädgårdar anpassade för det norrländska klimatet som är vackra året runt.

Vilket problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill ge kunderna en trädgård som de kan använda till det de vill ha den till. En tomt är ofta en outnyttjad yta som ingår i hemmet, den vill jag se till att ägarna kan få ut det allra mesta av, anpassat till deras önskemål.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Att få följa en tomt från början till färdig trädgård. En tom kanvas som jag får hjälpa kunden att skapa sin egen önsketrädgård.

Vad är ditt företags varför (hur gör ni världen lite bättre)?

Vi gör trädgårdar som är lättskötta och njutningsfulla året runt, det ger kunderna en skön och avslappnad tillvaro. Vi tar även hand om trädgårdar, så där det varit problem, blir det istället fint och bra.

Vill du också växa som entreprenör och jobba med det som du brinner för?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program
Go Business affärscoacher brinner för att hjälpa människor att leva på sina passion i norra Sverige

2021-03-08

”Jag vill spara tid och pengar åt mina kunder”

Efter att ha jobbat i 20 år med redovisning och lönehantering tog Eva Bengtsson steget och startade EB Redovisning. Hon erbjuder tjänster inom bokföring och lönehantering till fasta priser. Det betyder att kunderna sparar tid […]

2021-04-07

Vill skapa good vibes och en medvetenhet om hur vår val påverkar världen omkring oss

Stoked Coffee Roasters vill vara en del i att förändra den moderna kaffeindustrin till att bli mer hållbar och ansvarstagande genom att erbjuda ett kaffe som tagits fram med omtanke för såväl kaffebönderna som miljön.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt