Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

08 mars 2021, Nyheter

”Jag vill spara tid och pengar åt mina kunder”

Möt Eva Bengtsson

Eva Bengtsson driver EB redovisning och har deltagit i Go Business inkubatorprogram

Efter att ha jobbat i 20 år med redovisning och lönehantering tog Eva Bengtsson steget och startade EB Redovisning. Hon erbjuder tjänster inom bokföring och lönehantering till fasta priser. Det betyder att kunderna sparar tid och pengar och kan ägna sig åt det som dom är bäst på. Samtidigt som Eva får syssla med det hon brinner för. 

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag har jobbat med redovisning och löner i snart 20 år som anställd i olika företag och har länge drömt om att driva egen byrå.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder?

Startade aktiebolag i sept- 2019 vid sidan om min anställning och sedan 1 maj-2020 driver jag verksamheten helt i egen regi. Jag vill kunna styra min egen tid och samarbeta digitalt med mina kunder oberoende av plats där jag befinner mig just för tillfället.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Samarbeten med löpande redovisning, lönehantering och support till små och medelstora företag i smarta digitala lösningar efter kundens behov. Jag vill kunna hjälpa nya och även etablerade företagare att arbeta mer digitaliserat med smarta programlösningar efter kundens behov i den takt dom vill, samt hjälpa dom med support.

Vilket är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Mitt drömuppdrag skulle vara att få ha en mix av löpande redovisning och lönehantering till samma företag och följa det företagets resa för att nå sitt mål så kostnadseffektivt som möjligt under flera år.

Vad är ditt företags varför?

Jag vill spara tid och pengar åt mina kunder så att dom kan lägga 100 procent på sin verksamhet och göra det dom är bra på, samtidigt så kan jag också syssla med det jag brinner för.

Vill du också växa som entreprenör och jobba med det som du brinner för?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program
Go Business affärscoacher brinner för att hjälpa människor att leva på sina passion i norra Sverige

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-04-07

Vill skapa good vibes och en medvetenhet om hur vår val påverkar världen omkring oss

Stoked Coffee Roasters vill vara en del i att förändra den moderna kaffeindustrin till att bli mer hållbar och ansvarstagande genom att erbjuda ett kaffe som tagits fram med omtanke för såväl kaffebönderna som miljön.

2021-03-16

”Jag vill ge kunderna en trädgård som de kan använda till det de vill ha den till”

Norrländska trädgårdar gör trädgårdar anpassade för det norrländska klimatet som är vackra året runt. Företaget drivs av Emma Ershag som brinner för att ge sina kunder en trädgård som de kan använda till det de […]

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt