Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

20 maj 2021, Nyheter

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Jessica Forsén har deltagit i Go Business program Hangout under våren 2021.

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå. Jessica är en erfaren entreprenör som sökte sig till Hangout för att ge sig själv tid till egen utveckling och för att jobba med sitt nya ben i företaget – padelresor.

Berätta, vem är du och vad gör du i ditt företag?

Jag är en levnadsglad person som älskar att göra skillnad för andra människor och bidra med min kompetens. Jag arbetar med organisationsfrågor, ledarskap och medarbetarskap samt padelresor. Utbildar och föreläser inom bland annat kommunikation, arbetsmiljö, arbetsglädje, motivation och svåra samtal.

Vad fick dig att vilja starta eget?

Jag insåg att jag tappat energi för att jag hade glömt bort vad jag verkligen drevs utav. Jag motiveras av att hjälpa och inspirera andra människor, jag vill arbeta med människor som vill och är engagerade, vilket mina kunder är. Jag vill ha frihet, personlig utveckling och göra nytta för företag, organisationer och deras medarbetare.

Varför sökte du till Hangout?

För att jag också precis som mina kunder behöver ta mig tid till egen utveckling. Jag behövde också få arbeta med och bolla frågor i mitt ”nya” ben i företaget som handlar om resor, padel-, företags- och personliga utvecklingsresor.

Vad har Hangout gett dig och ditt företag?

Det har gett mig nya insikter, bollplank och det har varit oerhört intressant att träffa alla drivna, kompetenta och härliga människor.

Vad skulle du säga till andra som funderar på att söka till Hangout?

Ta chansen, oerhört givande på många sätt. Mycket bra workshops, konkreta tips och råd, nytt nätverk, bra struktur och man får mycket att jobba vidare med som gör att man utvecklar sitt bolag men även sig själv som individ. Jag är väldigt glad och tacksam för att jag fått vara med.

Vill du också vara med i Go Business Hangout?

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

Ansök till Hangout
Hangouterbjudande

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-04-07

Vill skapa good vibes och en medvetenhet om hur vår val påverkar världen omkring oss

Stoked Coffee Roasters vill vara en del i att förändra den moderna kaffeindustrin till att bli mer hållbar och ansvarstagande genom att erbjuda ett kaffe som tagits fram med omtanke för såväl kaffebönderna som miljön.

2021-03-16

”Jag vill ge kunderna en trädgård som de kan använda till det de vill ha den till”

Norrländska trädgårdar gör trädgårdar anpassade för det norrländska klimatet som är vackra året runt. Företaget drivs av Emma Ershag som brinner för att ge sina kunder en trädgård som de kan använda till det de […]

Visa allt aktuellt