Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 juni 2021, Nyheter

Johnny sökte till Hangout för att lära känna andra företagare

Johnny Olofsson driver Klurgubbens verkstad och har varit med i Go Business Hangout

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Jonny Olofsson driver Klurgubben, en elektronikverkstad i Skråmträsk två mil utanför Skellefteå. En anledning till att han sökte till Hangout var att han ville lära känna andra företagare och få stöd i alla funderingar man kan ha.

BERÄTTA, VEM ÄR DU OCH VAD GÖR DU I DITT FÖRETAG?

Jag heter Jonny Olofsson och är en klurgubbe som vill hjälpa människor och maskiner till ett mer hållbart liv genom att reparera elektroniken i stället för att den ska slängas.

VAD FICK DIG ATT VILJA STARTA EGET?

Kände att det blir mer å mer elektronik i allas liv men få som lagar den när den går sönder. Så om jag kombinerar min erfarenhet, mitt intresse att klura på utmaningar och mer frihet att få göra det jag brinner för så kan det bli riktigt bra.

VARFÖR SÖKTE DU TILL HANGOUT?

Tänkte det kunde vara bra att lära känna andra företagare och få stöd i alla funderingar man kan ha.

VAD HAR HANGOUT GETT DIG OCH DITT FÖRETAG?

Mycket, att vara i ett sammanhang med likasinnade och peppande människor gav mig energin och knuffen att starta igång företaget.

VAD SKULLE DU SÄGA TILL ANDRA SOM FUNDERAR PÅ ATT SÖKA TILL HANGOUT?

Sök! Tar inte så mycket av din tid men ger väldigt mycket.

 

Ansök till Hangout

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

 

Ansök till Hangout!
Hangouterbjudande

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt