Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

24 november 2021, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Agnes Asker

Lär känna våra entreprenörer – Agnes Asker

Agnes Asker är driver Asker Design och är en av deltagarna i höstens inkubatorprogram.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Det handlade om en vilja att skapa, och att göra det på mina egna villkor. Att få möjlighet att jobba med hållbarhet som utgångspunkt tillsammans med människor och företag som delar viljan att, på olika sätt, skapa positiv skillnad och förändring.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Asker Design hjälper företag att stärka varumärket genom att skapa ett grafiskt uttryck som rimmar med företagets verksamhet och värderingar.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag hjälper företag att gestalta dess varumärke. Man kan benämna ”varumärke” som den samling tankar och känslor som avgör om kunden vill köpa – därför är det viktigt att formgivningen av varumärket speglar företagets kärna. Beroende på mina kunders behov och utmaningar ser alla uppdrag olika ut. Det kan handla om att tillsammans ta fram ett grafiskt koncept, en logotyp, illustration eller förpackning – allt för att skapa en visuell helhet.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag?

En dröm vore att jobba med ett större företag som vill skapa skillnad och förändring och som når ut till riktigt många människor. Att det som skapas genom mig har en stor positiv påverkan.

Vad är ditt företags varför, hur gör ni världen lite bättre?

Asker Design vill jobba med medvetna företag som gör något bra, att göra det ännu bättre – att stärka deras positiva påverkan genom tilltalande visuella uttryck. Jag vill designa hållbart.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-10-27

Lär känna våra entreprenörer – Andreas Schleiss

Andreas Schleiss driver BeeAtWork. Företaget erbjuder företag att hyra Bisamhällen för att hjälpa till med biologisk mångfald som är en del i FNs globala mål. 

2021-11-02

Lär känna våra entreprenörer – Ankie Lidberg

Ankie Lidberg är grundaren av 365 Happy Days, en digital abonnemangstjänst – en idébank med färdiga aktiviteter för hela året – direkt i almanackan. 

2021-11-08

Lär känna våra entreprenörer – Matilda Öhman

Matilda Öhman är grundaren av Parking Time som erbjuder en p-skiva i appformat.

Visa allt aktuellt