Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

12 april 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Annica Öhman Consulting

Lär känna våra entreprenörer – Annica Öhman Consulting

Annica Öhman driver Annica Öhman Consulting och erbjuder utbildning och utveckling inom försäljning, värdskap och bemötande till företag och organisationer.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Det var önskan och drivet att både utveckla och utvecklas. Utveckla arbetsplatser och människor i sitt bemötande med varandra och företagets kunder och att driva på försäljning på ett lustfyllt sätt. Det var helt enkelt dags att kliva ut och dela med mig samt dra nytta av min kompetens, kunskap och erfarenheter.

Med mig har jag mer än 25 års erfarenhet av möten med människor i olika situationer från olika delar av världen och ser alltid en möjlighet att utveckla, locka fram och hitta nya innovativa lösningar.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Annica Öhman Consulting AB erbjuder utbildning och utveckling inom försäljning, affärsutveckling, värdskap och bemötande till företag och organisationer.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill ge de allra bästa förutsättningar för mina kunder att att få ihop sitt team, leverera ett bemötande i världsklass och vässa sin försäljning i alla led. Det gör vi utifrån en modell som kombinerar utveckling av bemötande och försäljning både internt inom företaget och ut till kunder, gäster och samarbetspartners.

Att nöjda gäster och kunder är den allra bästa marknadsföringen vet de flesta. Men hur och hur aktivt jobbar man med sitt bemötande på arbetsplatser, inom organisationer och föreningar.

Alla är vi säljare i olika situationer. Det låter kanske lite klyschigt men faktum är att även om vi inte har säljare som titel så är alla på företaget viktiga byggstenar i företagets varumärkesbygge. Jag lockar fram säljaren på ett lustfyllt och odramatiskt sätt oavsett roll eller titel på företaget.

Ja visst låter det bra och visst vill vi ha en arbetsplats fylld med energi, engagemang arbetsglädje och därmed bra lönsamhet!

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Det får jag nog fundera på en stund. Just nu är alla kunder jag tackar ja till drömkunder!

Vad är ditt företags varför, hur gör ni världen lite bättre?

Mitt företags varför är att skapa glädje och trygghet och med det engagemang i bemötande och kommunikation mellan företagets anställda, kunder och gäster.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-04-08

Lär känna våra entreprenörer – KUVisuals

Katarina Uittenbogaard i Övertorneå driver KUVisuals. KUVisuals erbjuder personlig hjälp till företag med att driva deras sociala kanaler.  

2022-04-06

Lär känna våra entreprenörer – Sara Sandegrim Inredningar

Sara Sandegrim driver Sara Sandegrim Inredningar i Piteå och erbjuder inredningskoncept till privatpersoner och företag.

2022-04-01

Lär känna våra entreprenörer – Fotograf Mattias Hellgren

Mattias och Heidi driver familjeföretaget Fotograf Mattias Hellgren. En fotostudio på Sävastön i Bodens kommun.

Visa allt aktuellt