Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

08 april 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – KUVisuals

Lär känna våra entreprenörer – KUVisuals

Katarina Uittenbogaard i Övertorneå driver KUVisuals. KUVisuals erbjuder personlig hjälp till företag med att driva deras sociala kanaler.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Önskan att göra en förändring. Att jobba med det jag brinner för på mina egna villkor. Att på ett organiserat sätt kunna hjälpa andra med min kompetens.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Vi tar hand om ditt digitala liv så att du kan få leva i verkligheten.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Brist på tiden. Vi hinner knappt med alla sysslor i det riktiga livet. När det blir ont om tid, måste hårda prioriteringar göras och idéen av ett balanserat liv blir ännu mer avlägsen. I sådana fall är det lätt att glömma att det digitala livet nuförtiden är nästan av samma vikt som det verkliga. Våra relationer skapas på ett vanligt fika med en kollega, men också på den digitala plattformen där vi interagerar med andra. Det är otroligt viktigt att inte bara befinna sig där men också att vara aktiv och inbjudande.

Synlighet. Genom en sammanhållen strategi och högkvalitativt innehåll lyfter vi fram ens verksamhet eller organisation, vi hjälper företagen att synas.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag?

Det är inte de ramarna jag skulle vilja utgå ifrån. Orden som drömuppdrag eller drömkund låter som mållinjen och där vill jag inte befinna mig. För mig personligen, det som är viktigast är själva processen – vägen till målet. Om jag kan säga så, är drömläget att ha en kund som är genuint intresserad och öppen för att ta steg framåt. Tillsammans påverkar vi företagets utveckling, nätverkar och observerar den förändringen som skapas.

Vad är ert företags varför, hur gör ni världen lite bättre?

Vi hjälper människor kommunicera med varandra. Vi tar tyngden i att skapa och uppehålla relationer i den digitala världen så att våra kunder kan fokusera på att leverera tjänster och samarbeta med sina kunder i den verkliga världen.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-03-29

Lär känna våra entreprenörer – Järlesjö & Niska organisationsutveckling

Helene Järlesjö driver Järlesjö & Niska -organisationsutveckling. Den lilla, norrländska konsultbyrån med den stora ambitionen att stötta chefer och arbetsgrupper att älska jobbet. 

2022-03-25

Lär känna våra entreprenörer – Invisible People Contemporary Dance Company

Liv Aira driver Invisible People Contemporary Dance Company, ett produktionsbolag för dans och scenkonst.

2022-04-06

Lär känna våra entreprenörer – Sara Sandegrim Inredningar

Sara Sandegrim driver Sara Sandegrim Inredningar i Piteå och erbjuder inredningskoncept till privatpersoner och företag.

Visa allt aktuellt