Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

06 april 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Sara Sandegrim Inredningar

Lär känna våra entreprenörer – Sara Sandegrim Inredningar

Sara Sandegrim driver Sara Sandegrim Inredningar i Piteå.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag hade länge haft en längtan att arbeta inom inredning och design. Mitt företag blev en samlad plattform där jag kan arbeta med alla delar jag brinner för, inredningskoncept, styling och design av utemiljö och trädgård. Som företagare kan jag själv skapa förutsättningarna till ett arbete och liv som passar mig. Det ger mig möjlighet att styra min tid och ger en helt annan frihet och livskvalitet.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Jag erbjuder inredningskoncept till privatpersoner och företag, styling av bostäder inför försäljning samt design av utemiljö och trädgård där varje projekt genomsyras av tidlösa inredningar och miljöer som håller över tid och där människor trivs och mår bra.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Att skapa en önskad miljö/inredning vid till exempel nybyggnation, ombyggnation eller renovering kan vara svårt och omfattande och kan ofta bli utdragna och kostsamma projekt utan att nå önskat resultat. Jag hjälper kunden hela vägen genom sitt projekt och med ett helhetsperspektiv tar jag fram behovsanpassade och hållbara visuella koncept för materialval, färgsättning och inredning.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Att få vara med och skapa och forma någon annans dröm och vision är ett ärofyllt uppdrag i sig. Men om jag skulle välja något specifikt skulle det kunna vara att skapa inredningskoncept till spa, hotell och restaurang eller inom sjukvård och skola.

Vad är ditt företags varför, hur gör ni världen lite bättre?

För mig är inredning så mycket mer än den yta vi ser. Den fysiska och visuella miljön påverkar oss både medvetet och omedvetet och estetiska och harmoniska miljöer är en viktig del av vårt välbefinnande. Omvänt kan vi därför också genom inredningens utformning påverka människans hälsa, välbefinnande och prestation. Därför brinner jag för inredningsdesign.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-03-29

Lär känna våra entreprenörer – Järlesjö & Niska organisationsutveckling

Helene Järlesjö driver Järlesjö & Niska -organisationsutveckling. Den lilla, norrländska konsultbyrån med den stora ambitionen att stötta chefer och arbetsgrupper att älska jobbet. 

2022-03-25

Lär känna våra entreprenörer – Invisible People Contemporary Dance Company

Liv Aira driver Invisible People Contemporary Dance Company, ett produktionsbolag för dans och scenkonst.

2022-03-09

Lär känna våra entreprenörer – Studio Karavan

En designduo som arbetar med grafisk design, visuella identiteter och kommunikation.

Visa allt aktuellt