Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

17 december 2021, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Sofia Blad

Lär känna våra entreprenörer – Sofia Blad

Sofia Blad driver Blad Media och är en av deltagarna i höstens inkubatorprogram. Blad media är ett multimediaföretag och Sofia erbjuder tjänster inom journalistik, textskapande och produktionsledning av film-och tv-produktioner.

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag ville kunna säga ja till spännande och kreativa uppdrag som jag inte hann med när jag var anställd. För mig är det viktigt att få vara kreativ och låta idéerna blomma, med mitt eget företag finns inga gränser för skapandet.

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder.

Blad Media hjälper dig att lyfta ditt företag eller din idé på ett kreativt och uppseendeväckande sätt, helt självständigt eller tillsammans med dig som kund.

Vilken utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill låta mina kunders tjänster och varor engagera och inspirera deras kunder, genom att arbeta med olika kreativa medel för att nå ut i mediebruset. Inom journalistiken vill jag vara en röst för de som själva inte når ut.

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag?

Min dröm är att få hjälpa både stora och små företag att paketera och marknadsföra sina varor och tjänster. Olika stora företag har olika utmaningar och jag brinner för att skräddarsy olika kreativa lösningar för att kunden ska få det bästa resultatet.

Inom journalistiken vill jag arbeta inom vård, omsorg, utbildning och kultur – allt från att följa hur barnmorskorsituationen ser ut till storslagna artistgalor och teaterföreställningar.

Vad är ditt företags varför, hur gör ni världen lite bättre?

Vi människor vill bli berörda och inspirerade, vi vill känna, längta och hoppas – jag vill bidra till magin i vardagen genom film, event, text och bilder.

Blad Medias värdeord är:
Frihet – Inga ramar, vi tänker stort.
Glädje – Kreativiteten växer när vi får ha kul.
Trygghet – En trygg punkt som företag kan vända sig till när det blåser.

Mediabranschen kan uppfattas lite hård med ett ganska hårt klimat. Jag vill vara den goa och glada byrån med mjuka värden och ett stort hjärta.

Inom journalistiken vill jag bidra med trygghet och tillförlitlighet hos den som intervjuas.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-12-01

Lär känna våra entreprenörer – Victoria Harnesk

Victoria Harnesk är grundaren av Samisk smakstudio och är en av deltagarna i höstens inkubatorprogram.

2021-11-24

Lär känna våra entreprenörer – Agnes Asker

Agnes Asker är driver Asker Design och är en av deltagarna i höstens inkubatorprogram.

2021-11-22

Lär känna våra entreprenörer – Åsa Hägglund Larsson

Åsa Hägglund Larsson driver av Body Å Brain. Åsa finns i Gärdsmark, en mil utanför Skellefteå och arbetar både digitalt och på plats hos kunden.

Visa allt aktuellt