Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

23 maj 2022, Nyheter

Lär känna våra entreprenörer – Soundbeam produktion

Martin Sundbom driver Soundbeam produktion och deltar i vårens Hangoutprogram.

Berätta, vem är du och vad gör du i ditt företag?

Jag heter Martin Sundbom, kompositör, skådespelare och musiker. Utbildad både på musikhögskolan i Stockholm och Teaterhögskolan i Luleå. Jag driver sedan 18 år tillbaka ett företag som komponerar och producerar musik till teater, film, radio och annan media. Samt läser in och producerar ljudböcker.

Vad fick dig att vilja starta eget?

Jag har alltid haft en lust att testa mina egna vingar, och vara min egen chef. Och att alltid sikta på att jobba med det som gör mig lycklig.

Vad har Hangout gett dig och ditt företag?

Det har gett mig en positiv ”spark i baken” att ta tag i min marknadsföring, inte minst online, samt gett mig verktyg för att göra detta.

Vad skulle du säga till andra som funderar på att söka till Go Business?

Det finns alltid något nytt att lära sig. Och om du vill gå vidare med ditt företag eller din idé, så ska du absolut inte missa det Go Business har att erbjuda!

Ansök till Hangout

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

 

Ansök till Hangout!

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt