Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

08 November 2023, kl. 11:30, Digitalt via Zoom

Mindset: Hur kan konsten och industrin jobba tillsammans?

Digital inspirationsträff: Vad kan bilindustrin lära av en tonsättare och hur kan en scenkonstnär skynda på skogsindustrins produktutveckling?

Mindset Hur kan konsten och industrin jobba tillsammans?

Nyfiken på att veta mer?

Anmäl dig

Hur kan konsten och industrin jobba tillsammans?

Vad kan bilindustrin lära av en tonsättare? Hur kan en scenkonstnär skynda på skogsindustrins produktutveckling? Hur kan en illustratör analysera och transformera ledningsgruppens arbete?

Under denna digitala inspirationsträff utforskar vi hur den unika, kreativa kompetens som finns inom kulturella och kreativa branscher kan tillföra nya perspektiv och idéer till industrin! 

Med oss har vi Martin Q Larsson, inkubatorchef på kulturinkubatorn Katapult som delar med sig av goda exempel och lärdomar från flera samarbeten mellan kulturarbetare och industriföretag genom konceptet cross innovation, ett koncept som öppnar upp för branschöverskridande samarbeten. Vad betyder cross innovation? Vad kan cross innovation innebära för industrin? För kultursektorn? För andra sektorer i samhället? Och vad kan vi göra tillsammans i närtid?

Välkommen att inspireras!

📍 NÄR? Onsdag 8 november kl. 11.30-12.50

📍 VAR? Digitalt via Zoom – du får en Zoom-länk för mötet så snart du anmält dig.

📍 FÖR VEM? Konstnärer, fabrikörer, kulturarbetare, produktägare, kreatörer, utvecklingschefer, och andra nyfikna människor.

📍 SÅ ANMÄLER DU DIG: Fyll i dina uppgifter här.

Om föreläsaren

Martin Q Larsson är inkubatorchef på kulturinkubatorn Katapult och har arbetat med cross innovation sedan år 2020, bland annat genom projektet Learning Labs Cross Innovation, där konstnärer och företag från Sverige och andra länder i flera omgångar samarbetat genom workshops och matchmaking. Den 23 november 2023 leder han den internationella cross innovation-konferensen Cross Con, i Subtopia utanför Stockholm.

Om Mindset by Go Business

Mindset by Go Business är en digital mötesplats för samverkan över branschgränserna. Här kopplar vi samman de kulturella och kreativa branscherna med industri, tech och andra starka branscher i norr – för att utforska varandras kunskaper, idéer, perspektiv och processer, hitta nya vägar framåt och låna av varandras verktygslådor. Vad kan vi åstadkomma tillsammans?

Om Go Business

Go Business är den digitala inkubatorn för dig som driver ett tjänsteföretag eller är egenföretagare inom de kulturella och kreativa branscher i Norrbotten och Västerbotten. Vi stöttar dig att hitta din väg framåt, ditt sätt att driva företag och ditt sätt att nå ut med det du erbjuder, samtidigt som vi ger dig tillgång till ett stort nätverk av branschkollegor, möjliga samarbetsparters och nya kompisar. Läs mer om Go Business erbjudande och hur vi kan stötta dig i ditt företagande.

Börjar

Slutar

Plats

Online via Zoom

Våra finansiärer och partners

Fler liknande evenemang

Visa allt aktuellt

2023-10-25

Mindset: ”Vad ser du för möjligheter här?” När kultur och industri gör tillsammans

Digital inspirationsträff: Vad har en kreatör som industrin saknar, och vad har en industri som kreatörer kan dra nytta av? Välkommen till en digital lunchträff för kreatörer, kulturarbetare och industriföretag om cirkulära flöden och ef…

2023-08-10

Är du nyfiken på Go Business?

Go Business bjuder in till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra deras berättelse.

2023-08-30

Digitalt event: Kreativa företagare + start ups

Vad spelar kommunikation för roll? Välkommen till en digital förmiddag med fokus på kommunikation, marknadsföring, branding, grafisk form och mer därtill. Här möts start ups med erfarna kreatörer och kommunikationsexperter – alla med si…

Visa allt aktuellt