Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

04 maj 2022, Nyheter

Möt entreprenören Wilma Andersson

Möt entreprenören Wilma Andersson

Wilma Andersson från Skellefteå deltar i Go Business Hangoutprogram.

Berätta, vem är du och vad gör du i ditt företag?

Wilma Andersson, 24 år gammal från Skellefteå. Spelar fotboll på heltid och har just startat mitt företag, som ska sälja träningsutrustning på internet. Kommer både att vända mig till privatpersoner och föreningar.

Vad fick dig att vilja starta eget?

Friheten att kunna jobba med nått jag är brinner för. Samt viljan att förhoppningsvis kunna bidra till en positiv attityd kring träning och göra träning tillgängligt för alla oavsett tidigare erfarenhet.

Vad har ditt företag på gång nu?

Håller på med en produktutveckling just nu, ett träningsredskap som inte riktigt finns just nu på marknaden. Denna produkt hoppas jag ska kunna hjälpa många personer i sin träning. Förhoppningsvis ska vi närma oss en klar produkt inom en snar framtid.

Vad har Hangout gett dig och ditt företag?

Väldigt mycket! Har gett mig en känsla av att inte känna mig ensam i mitt företagande, vilket kan vara lätt hänt. Att diskutera med de andra i Go Business har varit väldigt inspirerande och är tacksam att fått chansen att delta.

Vad skulle du säga till andra som funderar på att söka till Go Business?

Gör det! Jag är väldigt glad att jag sökte. Känner mig stärkt och inspirerad av att ha deltagit. Hoppas fler tar chansen och söker till Go Business!

 

Ansök till Hangout

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

 

Ansök till Hangout!
Hangouterbjudande

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt