Möt våra entreprenörer – Jopikgården, Luleå Archipelago Adventures

Skärgårdsupplevelser med ”extra allt”, fantastiska naturupplevelser, boende, god mat och aktiviteter som utflykt till den gamla gruvan och kalkugnen, fatbiketurer, trädcamping, båtutflykter och kajakturer. Susanne Törnlind driver Luleå Archipelago Adventures AB på Jopikgården i Luleå Skärgård, tillsammans med två partners. Deras starkaste drivkraft är att skapa leenden och dela med sig av sin livsstil och få fler att upptäcka alla unika naturupplevelser och aktiviteter som kan erbjudas ute i Luleå skärgård.

VAD FICK DIG ATT VILJA STARTA FÖRETAG?

Jag och min sambo ville göra något som vi tyckte var roligt tillsammans.

BESKRIV MED EN MENING VAD ERT FÖRETAG ERBJUDER

Boende, mat och aktiviteter i Luleå skärgård

VILKET PROBLEM/UTMANING VILL NI LÖSA FÖR DINA KUNDER?

Vi vill skapa en naturlig plats att mötas i Luleå skärgård. Fylla den platsen med oförglömliga möten och upplevelser som kajakpaddling, en tur på fatbike eller middag i tentipi. Möten är det centrala och gemensamt för de som kommer till oss. Vi har platsen och upplevelserna runtomkring!

OM DU TAR I FRÅN TÅRNA, VAD ÄR DITT DRÖMUPPDRAG ELLER DIN DRÖMKUND?

Drömkunden är någon (par eller mindre grupp) som vill ha en skärgårdsupplevelse med ”extra allt” där vi skräddarsyr ett program och de är inte rädd för att spendera pengar så det finns inga begränsningar i vad vi kan hitta på. 🙂

VAD ÄR DITT FÖRETAGS VARFÖR (HUR GÖR NI VÄRLDEN LITE BÄTTRE)?

Vi tycker om att skapa leenden och dela med oss av vår livsstil.

 

Vill du veta vilka skärgårdsupplevelser som erbjuds, vilka aktiviteter som finns eller vilka spännande event som planeras inför sommaren? Besök Jopikgårdens webbsida för mer info – och ta en tripp till denna pärla i Luleå Skärgård i sommar!

 


Vill du också utvecklas i rollen som entreprenör?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout finns till för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Du kan delta helt digitalt, oavsett var i norra Sverige du bor. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.