Möt våra inkubatorföretag: Elvira Seger

Vi fortsätter vår serie där du får lära känna de entreprenörer som deltar i vårt inkubatorprogram bättre. Möt Elvira Seger, hon driver just nu projektet Innanförskogen tillsammans med Linn Kårelind. En barnföreställning med workshop, platta och snart även musikvideos som lyfter funktionsvariationer, att lära av varandra och att olika är bra. Låt oss lära känna henne lite bättre.

Berätta, vad är din affärsidé?

Det spelar ingen roll vilket projekt jag jobbar med. Min affärsidé bygger alltid på att jag låter min kreativitet styra och att  jobba inkluderande.

Vilka är dina bästa tips till den som funderar på att driva eget?

Jag känner ofta att just ordet affärsidé kan låta stolpigt. Det är såklart viktigt att ha någon form av affärsidé, men det viktigaste tror jag är att man gör något man tycker är kul och som man känner att man på något sätt är bra på. Det absolut viktigaste jag lärt mig är att ha någon att samarbeta med. Det handlar inte om att man inte klarar sig själv utan att det går mycket fortare att föra projektet/jobbet framåt när man gör det tillsammans med någon.

Vad är det viktigaste du har fått med dig från Go Business?

Go Business har lärt mig SÅ mycket om hur man når sin kärna i sin verksamhet. Men det allra viktigaste jag lärt mig är att jag aldrig är ensam i mina funderingar kring företagande, även om det kan kännas så cirka 75 procent av tiden.

Läs mer om Innanförskogen:

Följ Innanförskogen på Instagram.

Lyssna på skivan Innanförskogen på Spotify, Itunes eller Youtube.

Se barnföreställningen Innanförskogen på live@acusticum.

 

Vill du veta mer om Go Business inkubatorprogram?

Go Business inkubatorprogram är till för dig som är kreatör, kulturarbetare eller tjänsteinnovatör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. I inkubatorn jobbar du djupgående med ditt entreprenörskap och får verktygen för att kunna växla upp arbetet med att ta företaget framåt och nå dina affärsmål. Du utvecklas tillsammans med andra engagerade företagare och med stöd av Go Business innovationsledare.

Är du intresserad av att delta? Ansök till Go Business inkubatorprogram.