Möt våra inkubatorföretag: Sandras foto

Sandra Lindqvist är den trygga, lekfulla fotografen som brinner för att föreviga livets stora händelser med ett öga för detaljer. Tår, tassar, fingrar, fötter och allt där emellan, det där som är lätt att se förbi, det fångar Sandras blick och kamera. En kladdig hand, ringen på fingret, leksakståget eller såpbubblan som flyger förbi. Sandra deltar i Go Business inkubatorprogram och vi ställde några frågor till henne.

Sandra, berätta om ditt företag, varför startade du och vad är det som driver dig?

Att få fotografera barn, familjer och människor, att få busa, leka och experimentera och känna att det faktiskt är mitt jobb, det är en oslagbar känsla.  Tänk att jag får vara den viktiga personen som är med kunden på resan, oavsett vart vi ska och får föreviga deras livs viktigaste personer och stunder och spara minnen som bevaras. Det är något som verkligen inspirerar mig.
Med mitt arbete vill jag också motivera andra att ta tag i förevigandet av sig  själv och sina närmaste. Det är många som vill fotografera sig som tänker ”vi gör det sedan” och att detta ”sedan” aldrig kommer – det vill jag ändra på!

Beskriv ditt företag i en mening!

Jag fångar livets viktigaste stunder med ett kameraklick, i fotostudion och ute i världen!

Berätta om din drömkund eller ett drömuppdrag!

En av mina drömkunder är den jag får följa från det att hen ligger inne i mammas mage till nyföddfotografering, 1-årsdagen och sedan fortsätta följa personen ut i livet!

Sandra har en fotostudio på Östra Nygatan 91 i Skellefteå där hon fångar de stora ögonblicken. Hon har också stor vana av att fotografera portätt utomhus

Besök webbplatsen för Sandras foto och upplev Sandras fotovärld.

 

OM GO BUSINESS

Go Business finns för att supporta nya idéer och väcka intresse för företagande. Vi är en inkubatorverksamhet för norra regionen med visionen att skapa tillväxt genom att ge förutsättningar för kreativitet och entreprenörskap. Vi vill helt enkelt att fler människor i Norr- och Västerbotten ska få möjlighet att utveckla och leva på sina idéer och sin passion. Sandras foto är ett av de arton företag som deltar  i Go Business inkubator hösten 2020. Inkubatorprogrammet finns till för dig som driver eget och kommit en bit med ditt företagande. Här får du utvecklas som entreprenör och växla upp. I programmet jobbar Go Business coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Har du ett nystartat företag som behöver kickas igång? Då är Go Business Hangout vägen framåt för dig. I Hangout får du möjlighet att utforska din företagsidé vidare, lära dig mer om kreativt entreprenörskap och bli del av en engagerad gemenskap med andra nyblivna företagare.

 

Fotograf: Jens Ökvist