Möt våra inkubatorföretag: Selim Utveckling AB

Vi fortsätter vår serie där du får lära känna de entreprenörer som deltar i vårt inkubatorprogram bättre. Möt Anna Engström. Hon driver Selim Utveckling AB i Luleå – med fokus på att hjälpa organisationer med verksamhetsutveckling och skapa ökad kraft och stolthet för den organisation man är verksam inom. Låt oss lära känna henne lite bättre!


Berätta, vad är din affärsidé?

Genom Selim Utveckling stöttar jag företag och organisationer att locka skickliga medarbetare, nå nya kunder och bli intressanta för finansiärer genom att arbeta aktivt med utvecklingsfrågor.

Jag vill bidra till att mina kunder ska bli stärkta i sin förmåga att själva leda och driva utveckling. Att som företag och organisation visa på en vilja, förmåga och ett mod att utvecklas hållbart attraherar kunskap (personal), kunder och kapital. Det här är viktigt för att bygga starkare företag och utveckla den plats vi bor på. I samarbetet med Selim får organisationen hjälp att leda förändring, att identifiera vägar till utveckling och att faktiskt realisera hållbar utveckling. Jag bidrar med kunskap och stöd inom strategisk planering, processledning och projektledning.

Samarbetet med Selim ska leda till en ökad kraft i och stolthet för den organisation man är verksam inom.

Vad är det bästa med att driva eget?

Det bästa med att driva eget är möjligheten att utvecklas som människa genom att tillsammans med andra fokusera sin energi på det som engagerar mest och att ha möjlighet att prioritera sin egen tid för kompetensutveckling inom det som intresserar mest – utvecklingsfrågor.

Vad är det viktigaste du fått med dig från Go Business?

Det är så mycket gott. Att tänka tillsammans och att smittas av varandras engagemang, mod och driv är starka krafter för att utveckla sitt eget företagande. Jag hoppas att fler får möjlighet att boosta energi och drivkraft för sina affärsidéer i detta nätverk av engagemang och kunskap om företagande och företagsutveckling.

Vill du veta mer om Go Business inkubatorprogram?

Go Business inkubatorprogram är till för dig som är kreatör, kulturarbetare eller tjänsteinnovatör och är redo att satsa fullt ut på ditt företagande. I inkubatorn jobbar du djupgående med ditt entreprenörskap och får verktygen för att kunna växla upp arbetet med att ta företaget framåt och nå dina affärsmål. Du utvecklas tillsammans med andra engagerade företagare och med stöd av Go Business innovationsledare.

Är du intresserad av att delta? Ansök till Go Business inkubatorprogram.