Nyfiken på Go Business?

Go Business bjuder in till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra deras berättelse. Du får chans att ställa frågor till dem och till oss som jobbar med Go Business. Vi kommer också att presentera innehållet i höstens program och berätta hur du gör för att ansöka. Du kan delta i våra program oavsett var i norra Sverige du bor!

NÄR: Tisdag 24 augusti 2021,  kl 12:15-13:00

VAR: Online

HUR: Eventet sker i form av ett Zoom-möte och du kommer att få en möteslänk skickad till dig dagen innan mötet.

ANMÄL DIG HÄR: http://simplesignup.se/event/181273

OM GO BUSINESS

Go Business uppdrag är att hjälpa till att uppfylla företagsdrömmar så att fler kan leva på sin passion i norra Sverige. Sedan starten har Go Business stöttat drygt 300 entreprenörer och av dessa är det 3 av 4 som fortfarande driver eget. Något som vi är riktigt stolta över är att många av våra deltagare är så nöjda med våra program att de skulle rekommendera andra att delta.
Piteå Science Park äger och driver Go Business som finansieras av Europeiska Regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Skellefteå kommun, Piteå kommun, Luleå kommun och Sparbanken Nord.