Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

17 november 2021, Nyheter

Peace and Quiet Hotel startar samarbete med den mentala tränaren Josefin Karlberg

Norrbottensföretagen Peace and Quiet Hotel och Josefin Karlberg, mental tränare och personlig coach, startar samarbete. Genom retreatet ”Me, Nature & I” ger de människor möjlighet att släppa de dagliga kraven och bli ett med sig själva i naturen.

– Vi har sett att intresset och behovet för att utveckla sig själv och vara med och i naturen har ökat under pandemin. I den längtan såg jag och Björn Hedlund Länta, som äger Peace and Quiet hotel, möjligheten att kombinera de delar vi kan bäst och ge människor en helhetsupplevelse, med fokus både inåt och utåt genom upplevelsen att bo med naturen runt sig, säger Josefin Karlberg.

Genom det exklusiva boendet i de unika flytande glasrummen som är Peace and Quiet hotel, tillsammans med guidade meditationer, workshop, reflektioner både enskilt och i grupp, samt bastu-, skogs- och älvsbad får deltagarna under två dagar en upplevelse utöver det vanliga. Där det enda som lyser upp är norrskenet och stjärnorna på natthimlen.

– Vårt fokus ligger på att ge våra gäster en oförglömlig resa och upplevelse av svenska Lappland. Nu kan vi också erbjuda upplevelsen av att starta en inre resa här hos oss omgiven av stillhet, lugn och skönheten i den spektakulära fjällvärlden på Luleälvens vackra is, säger Björn Hedlund Länta.

Entreprenörerna träffades genom Go Business digitala inkubatorprogram där de båda är deltagare under hösten.

– Att se samarbeten växa fram mellan entreprenörerna som deltar i vårt inkubatorprogram och mellan orterna är extremt roligt. Och inte minst att se hur de tillsammans utvecklar nya erbjudanden som stärker platsens och våra regioners attraktivitet, säger Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business.

Läs mer om Josefin Karlberg här.

Läs mer om Peace and Quiet Hotel här.

 

Ansök till Hangout

Vi är nyfikna på din idé, och hoppas att Hangout känns som något för dig. Antagning sker två gånger per år inför varje terminsstart, och det kostar ingenting att delta.

 

Ansök till Hangout!
Hangouterbjudande

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-05-20

Jessica sökte till Hangout för att jobba med sitt nya ben i företaget

Lär känna några av entreprenörerna som deltar i Go Business program Hangout. Först ut är Jessica Forsén som driver HR-Kompassen i Luleå.

2021-06-01

Helena sökte Hangout för att bygga upp ett lokalt nätverk

Helena Mettävainio driver eget som fotograf och hjälper företag med marknadsföring. En anledning till att hon sökte till Hangout var för att som hemvändande norrbottning bygga upp ett lokalt nätverk.

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

Visa allt aktuellt