Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

14 januari 2022, Nyheter

Möt vår nya affärscoach i Skellefteå – Therese Åhlund

Säg hej till vår nya affärscoach i Skellefteå – Therese Åhlund

Vi är glada över att kunna presentera vår nya innovationsledare och affärscoach i Skellefteå. Välkommen till Go Business Therese Åhlund.

Grattis till det nya jobbet, hur känns det?

Tack! Det känns otroligt spännande och jag känner mig så hoppfull och peppad inför det här kommande året. Jag ser fram emot alla nya möten och att få utvecklas ännu mer inom en miljö som redan ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Vad var det som lockade dig att söka till Go Business?

Jag har själv drivit företag och gått Inkubator-programmet för att utvecklas som entreprenör. Under den tiden kände jag att jag delar Go Business grundvärderingar väldigt starkt och att jag vill prova på rollen att stå bredvid. Att få följa, stötta och brinna tillsammans med andra entreprenörer på en djupare nivå. Att få äran att följa med på deras resor där de vågar, växer och bidrar till att vi får ännu fler grymma företag och ännu bättre förutsättningar i vårt vackra Norrland!

Vad gjorde du innan?

Jag har provat på allt möjligt! Från att ha pluggat kognitionsvetenskap till att ha arbetat inom vård, barnomsorg och industri, men jag fann verkligen min plats inom näringslivet och kommer senast från entreprenörskapet där jag drev min firma byTherese som konstnär och designer.

Vad inspirerar dig mest just nu?

Vintern! Jag älskar det kalla, krispiga och vackra.

Hur spenderar du helst en ledig dag?

En ledig dag spenderar jag helst av allt tillsammans med mina barn och andra personer som står mig nära, på platser som ger energi, glädje och skaparlust. För mig är det i vår stuga, på en vandring i fjällen, med paddleboard på sjön eller i stallet tillsammans med hästarna.

Ditt bästa tips till den som har en affärsidé?

Våga!! Lita på din egen förmåga att klara av det du vill och följ din inre kompass. Vad är egentligen det bästa som kan hända?

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-06-23

Johnny sökte till Hangout för att lära känna andra företagare

Jonny Olofsson driver Klurgubben, en elektronikverkstad i Skråmträsk två mil utanför Skellefteå. En anledning till att han sökte till Hangout var att han ville lära känna andra företagare och få stöd i alla funderingar man kan ha.

2021-04-29

Hon brinner för ett attraktivt, påhittigt och socialt hållbart Norrbotten

Lotta Karlsson upprörs av påståendet om att man måste flytta till Stockholm för att lyckas. Hon brinner för att hemmakära, nordliga.

2021-03-10

”Goliat gör världen lite roligare och lättare att förstå”

Goliat Digital är en idé och produktionsbyrå som erbjuder idékraft inom digital kommunikation och produktion inom webb, animation, och film.

Visa allt aktuellt