Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

20 november 2020, Nyheter

Skellefteå samtalsterapi väcker kraft och engagemang

Annette Lindgren driver Skellefteå samtalsterapi, och är en av entreprenörerna i Go Business Inkubatorprogram. Hon vill väcka människors kraft och engagemang, och göra det möjligt för företag som är i en förändringsprocess att behålla värdefulla medarbetare över tid. Genom samtal och workshops online med kognitiv beteendeterapi stöttar hon individer och företag i att hantera stress och göra plats för återhämtning – här och nu. Låt oss lära känna Annette lite bättre!

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag startade företag för att jag såg att den psykiska ohälsan och sjukskrivningar på grund av utmattning ökade. Jag ville genom proaktiva insatser vara med och bidra till att färre ska bli sjukskrivna på grund av utmattning.

Vad erbjuder du?

Jag erbjuder samtalsterapi och workshops online med kognitiv beteendeterapi för stresshantering för individer och företag. Jag vill hjälpa mina kunder att arbeta proaktivt med insatser och förändringar som ger effekt direkt i deras vardag samtidigt som det skapar en buffert för utmattning. Detta gör jag både för privatpersoner och för företag.

Hur ser ett drömuppdrag ut?

Jag vill att företag ska kunna behålla värdefulla medarbetare under lång tid och att människor ska känna kraft och engagemang för sitt arbete under lång tid. Mina drömuppdrag är då jag får stötta företag som står inför eller mitt i större förändringar, på grund av corona, i samband med sin digitalisering eller för att möta klimatomställningen. Att hjälpa till att möta stressen och ovissheten som kommer med förändringar och att öka engagemanget för företagets mål med förändringen som genomförs.

I mitt arbete med privatpersoner är det att få följa en individs utvecklingsresa – digitalt och med en känsla av närhet. Det är hur häftigt som helst!

Nyfiken på att veta mer?

Du kan läsa mer om Annette och hennes värdefulla arbete på Skellefteå samtalsterapis webbplats.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.

Fotograf: Jens Ökvist