Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

19 april 2023, Nyheter

Tre snabba tips från Agnes Gällhagen

Tre snabba tips från Agnes Gällhagen

Agnes Gällhagen, Cashew Kitchen föreläste i blocket Go Viral för entreprenörerna i  inkubatorprogrammet. Här kommer tre snabba tips från Agnes:

1.Våga vara personlig!

Alla är nyfikna på personen bakom varumärket, och många gånger väljer vi tjänster baserat på personlig connection. Genom att berätta om din/er resa så bygger du en relation till dina kunder och visar att du är en bra och pålitlig person att anlita.

2. Våga testa video! 

Enkla reels som bjuder in betraktaren i processen eller där du själv pratar inför kameran är ett effektivt sätt att väcka intresse och engagemang. Inlägg publicerade som reels får betydligt högre synlighet än vanliga bilder på Instagram.

3.Var bjussig med dina kunskaper – ju mer du visar vad du går för, desto större chans till ett sälj.

Att dela med sig av sina kunskaper är både intressant och betryggande – det visar att du verkligen är någon som vet vad hen pratar om! Dina följare kommer så småningom att börja betrakta dig som en expert inom ditt område. Att vara bjussig med dina kunskaper blir därför ett viktigt steg i att positionera dig inom ditt fält.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-04-08

Lär känna våra entreprenörer – KUVisuals

Katarina Uittenbogaard i Övertorneå driver KUVisuals. KUVisuals erbjuder personlig hjälp till företag med att driva deras sociala kanaler.  

2022-04-06

Lär känna våra entreprenörer – Sara Sandegrim Inredningar

Sara Sandegrim driver Sara Sandegrim Inredningar i Piteå och erbjuder inredningskoncept till privatpersoner och företag.

2022-04-01

Lär känna våra entreprenörer – Fotograf Mattias Hellgren

Mattias och Heidi driver familjeföretaget Fotograf Mattias Hellgren. En fotostudio på Sävastön i Bodens kommun.

Visa allt aktuellt