Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

26 april 2023, Nyheter

Tre snabba tips från Linda Granberg

Tre snabba tips från Linda Granberg

Linda Granberg, Digitallyftet föreläste i blocket Go Viral för entreprenörerna i  inkubatorprogrammet. Här kommer tre snabba tips från Linda:

1.Var genuin och ärlig

Låt din passion skina igenom i allt du gör, du har startat ditt företag av en god anledning, låt andra veta vad den anledningen är. Det är inspirerande att möta passionerade människor och det lockar kunder.

2. Hjärta före plånbok

Ta dig inte an uppdrag eller sälj tjänster/produkter som du inte kan stå för av olika anledningar. Du har själv möjlighet att styra ditt företag i rätt riktning och jobba med företag/produkter som du tror på/känner för istället för att ”follow the money”. Pengar är inte allt men kommer ofta på köpet om du genuint brinner för ditt företag.

3.Du är aldrig ”klar”

Sluta aldrig se på ditt företag med nyfikna ögon. Se nya möjligheter, omvärldsbevaka, testa nya tekniska lösningar och våga testa nya utmaningar. Känns det pirrigt i magen så vet du ofta att du utvecklas.

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-04-19

Tre snabba tips från Agnes Gällhagen

Go Viral! Hur skapar du ett genuint flöde och engagemang? Kolla in Agnes tre snabba tips!

2023-04-03

Tre snabba tips från Maria Österåker

Go Sustainable! Maria Österåker bjuder på tre snabba tips.

2023-03-06

Tips på hur du bygger ett starkt varumärke

Go Brand! Ricki Rebecka Petrini bjuder på tips hur du kan stärka ditt varumärke.

Visa allt aktuellt