Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

10 maj 2023, Nyheter

Tre snabba tips från Mats Långström

Tre snabba tips från Mats Långström

Mats Långström, Oh My föreläste i blocket Go Forward för entreprenörerna i  inkubatorprogrammet. Här kommer tre snabba tips från Mats:

1.Inventera dina kanaler/touchpoints där dina befintliga eller potentiella kunder är i kontakt med ditt företag/varumärke. Dela gärna upp dem i ägda, köpta, förtjänade och interna kanaler.

2. Identifiera och åtgärda dina svagheter i kundresan. Börja där du är som sämst i kundens kontakt med ditt företag.

3.Utveckla en eller ett par ”peaks” i kundresan! Gör något som överträffar kundens förväntningar, då kommer deras totala upplevelse av varumärket/företaget att bli positiv!

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-04-26

Tre snabba tips från Linda Granberg

Go Viral! Kolla in Lindas tre snabba tips!

2023-04-24

Företagare i Go Business ges möjlighet till utbyte utomlands

Blivande och nya företagare ges genom det EU-finansierade programmet möjlighet att vistas hos en erfaren småföretagare i ett annat land och kan på så sätt lära sig mer och skaffa praktisk kunskap om företagande.

2023-04-03

Tre snabba tips från Maria Österåker

Go Sustainable! Maria Österåker bjuder på tre snabba tips.

Visa allt aktuellt