Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

22 november 2022, Nyheter

Är du vår nya affärsutvecklare?

Är du vår nya affärsutvecklare?

Go Business är Piteå Science Parks digitala inkubator för entreprenörer. Nu söker vi en affärsutvecklare som vill göra skillnad för entreprenörer i Norrbotten och Västerbotten.

Om jobbet

Som affärsutvecklare på Go Business är din huvuduppgift att genom coachande arbetssätt ge stöd till entreprenörer och företag som vill utvecklas. Du hjälper till att identifiera möjligheter och se vägar att ta sig förbi hinder. Du bidrar till att entreprenörerna utvecklar sitt entreprenörskap och sin innovationsförmåga så att de kan utveckla sitt företag och växa i sina roller. Din roll är även att hjälpa entreprenörerna bolla alternativ för att säkerställa att de strategiska beslut som företaget fattar är väl underbyggda.

En annan viktig del i din roll är ditt värdskap och att du bygger och bidrar till gemenskap, dels på den fysiska plats du befinner dig, dels i digitala mötesplatser. I de sammanhang som Go Business driver och deltar i är det därför viktigt att du delar med dig av dina kunskaper och ditt nätverk och sprider energi och engagemang.

Vi vill möjliggöra för fler att ta del av Go Business erbjudande, då vi ser de tydliga effekter våra metoder skapar för entreprenörer i den norra regionen.

Stötta de företag som deltar i våra program med affärsutveckling genom att:

 • hålla regelbundna coachsamtal med företagen
 • stötta företagen i deras strategiska arbete för att utveckla nya produkter och tjänster
 • stärka människor i deras entreprenörskap och bygga community mellan entreprenörer använda och bjuda in till ditt nätverk.

Skapa gemenskap inom och utveckla och leda Go Business genom att:

 • planera innehåll i våra olika program i samråd med övriga i Go Business-teamet
 • skapa och bidra till digitala och lokala mötesplatser för de företag som deltar i våra program
 • skapa förutsättningar för god arbetsmiljö, trivsel och gemenskap mellan de företag som är knutna till Go Business
 • rekrytera deltagare till Go Business program
 • förbereda och leda workshoppar och fikaträffar
 • utvärdera arbetet löpande.

Personliga egenskaper

Du vill se förändring i vardagen och anpassar dig lätt till nya situationer. Hos dig sitter det inte fast och flexibiliteten är stor. Det du själv ser behöver utföras tar du också tag i. Du är en prestigelös, ansvarsfull person som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du har förmågan att vägleda, inspirera och utmana människor och är duktig på att anpassa dialogen efter deras förutsättningar och behov. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt. Vi tror att du vill se människor utvecklas och tycker om ett coachande förhållningssätt där du vill skapa nytta för andra.

Vad du erbjuds

 • Förvänta dig en stor portion frihet under ansvar, där vi tillsammans i en mycket uppmuntrande, kreativ och utforskande miljö hjälps åt att nå våra gemensamma målsättningar.
 • Möjligheten att på riktigt göra skillnad för entreprenörer i norra Sverige.
 • Personlig utveckling i ett entreprenöriellt klimat.
 • En flexibel arbetsplats där lösningar står i centrum, med bland annat friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och kollektivavtal.

Om Piteå Science Park

Piteå Science Park är ett värdegrundsstyrt företag som brinner för att skapa nytta för andra, drivs av att utmana oss själva och andra genom att se saker i nya perspektiv och vi gör saker med hjärtat, för lust är en naturlig drivkraft i vårt arbete.

I bolagets fyra verksamheter Innovationsarenan, inkubatorn Go Business, konserthuset Studio Acusticum och Campus Piteå möts olika perspektiv och kompetenser för att generera nya idéer, lösningar och upplevelser som gör Piteå och norra Sverige starkare och intressantare.

Maila din ansökan till jobb@piteasciencepark.se senast 12 december

Peppad på Go Business?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program (Öppnas i ett nytt fönster)

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-11-16

Lär känna våra entreprenörer – Mikael Lundgren, Skråmträskmodellen

Mikael Lundgren är grundare av Skråmträskmodellen. Efter 20 år inom Räddningstjänsten där han arbetat och utbildat i krissituationer använder han nu sin erfarenhet till att utveckla arbetsplatser där trivsel skapar resultat. 

2022-10-12

Lär känna våra entreprenörer – ikioma illustration

Forskning visar att vi mår bra av kultur, både som aktiv (skapare) och passiv (betraktare, lyssnare osv.) Lena vill kunna bidra till kreativitet och skapande.

2022-10-03

Lär känna våra entreprenörer – Livsstilsbalansering

Det som fick mig att vilja starta mitt företag Livsstilsbalansering var min egen hälsoresa som gav mig insikten om att hälsan är ju det mest värdefulla som jag – och alla andra människor – har.

Visa allt aktuellt