”Vill hjälpa människor öka sina egna förutsättningar att vara sina bästa jag”

Vad fick dig att vilja starta företag?

Jag brinner för att hjälpa människor till ökad hälsa. I samhället idag ser vi ett ökat antal stressrelaterade sjukskrivningar och minskad fysisk aktivitet med allvarliga hälsorisker som följd. Det påverkar människor på både individ- grupp- och samhällsnivå och det vill jag vara en del av att förändra. Balanserad kost och stressnivå, regelbunden fysisk aktivitet, god arbetsmiljö och tillräcklig återhämtning är vad vi alla behöver för att kunna fungera långsiktigt och må bra. Genom coachning får jag jobba med de bitarna, träffa en massa härliga människor och vara en del av resan!

Beskriv med en mening vad ditt företag erbjuder?

Med utgångspunkt i hälsofrämjande arbete vill jag vara motivator för företag genom strategisk friskvård på individ- och gruppnivå, och privatpersoner genom coachning, personlig träning och pepp!

Vilket problem/utmaning vill du lösa för dina kunder?

Jag vill hjälpa mina företagskunder förstå vinsterna med hälsofrämjande arbete och genom det bli lönsamma, attraktiva och produktiva som arbetsgivare! Jag vill hjälpa mina privatkunder att göra sin resa mot hållbara, hälsosamma val i vardagen med träning som passar just dem!

Om du tar i från tårna, vad är ditt drömuppdrag eller din drömkund?

Jag vill skapa förståelse för att en långsiktig och hållbar strategi kring vår hälsa gör att vi trivs, mår bra och vill stanna kvar. Alla företagsledningar som är beredda att se det är mina drömkunder- för där kan vi tillsammans skapa underverk!

Vad är ditt företags varför (hur gör ni världen lite bättre)?

Jag vill hjälpa människor öka sina egna förutsättningar att vara sina bästa jag – friska och starka – och känna att de räcker till!

 

VILL DU OCKSÅ VÄXA SOM ENTREPRENÖR OCH JOBBA MED DET SOM DU BRINNER FÖR?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Läs mer om Go Business program och hur du anmäler dig.