Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

07 april 2021, Nyheter

”Vill skapa good vibes och en medvetenhet om hur vår val påverkar världen omkring oss”

Grant Reimer driver företaget Stoked Coffee Roasters

Grant Reimer driver kafferosteriet Stoked Coffe Roasters, som erbjuder högkvalitativt kaffe som rostats med kärlek lokalt i Piteå. Stoked Coffee Roasters vill vara en del i att förändra den moderna kaffeindustrin till att bli mer hållbar och ansvarstagande genom att erbjuda ett kaffe som tagits fram med omtanke för såväl kaffebönderna som miljön. För ett kaffe med goda vibbar smakar bäst i längden.

VAD FICK DIG ATT VILJA STARTA FÖRETAG?

Längtan efter att jobba på mitt sätt inom kaffebranschen och själv styra över min tid och mina mål.

BESKRIV MED EN MENING VAD DITT FÖRETAG ERBJUDER.

Stoked Coffee Roasters erbjuder högkvalitativt och hållbart specialkaffe som är rostat lokalt i Piteå med kärlek.

VILKET PROBLEM/UTMANING VILL DU LÖSA FÖR DINA KUNDER?

Den moderna kaffeindustri exploaterar kaffebönderna, många mellanhänder och pressade priser leder till lite pengar till kaffebonden. Vi vill se mer ansvarstagande aktörer som är villiga att betala för kvalitet. Stoked Coffee Roasters vill vara en del av den förändringen. Vi vill ta vårt ansvar och satsa på kvalitet över kvantitet, med bra kaffe och levnadsstandard för alla – det ger hållbarhet i längden

OM DU TAR I FRÅN TÅRNA, VAD ÄR DITT DRÖMUPPDRAG ELLER DIN DRÖMKUND?

Jag vill ha ett café och kafferosteri som är en mötesplats där människor träffas och har det som ett ”home away from home”. Folk känner varandra och intresset för kaffe blir en punkt som man samlas omkring. Min dröm är att alla ska vara medvetna om sina val och välja mitt kaffe för att det skapar en bättre värld där vi värdesätter det vi har.

VAD ÄR DITT FÖRETAGS VARFÖR (HUR GÖR NI VÄRLDEN LITE BÄTTRE)?

Vi vill att människor ska vara gladare efter att de har träffat oss. Vi vill skapa en kultur med familj, vänner och bra känsla (aka good vibes) och vi vill skapa medvetenhet om hur våra val påverkar världen omkring oss.

Vill du också växa som entreprenör och jobba med det som du brinner för?

Go Business erbjuder två program för dig som driver eget och vill utvecklas som entreprenör. Hangout för dig som har ett nystartat företag och vill kickstarta din business. Inkubator för dig som har kommit en bit med ditt företagande och vill växla upp. I inkubatorprogrammet jobbar vi coacher nära tillsammans med dig för att du ska nå dina mål.

Mer om Go Business program
Go Business affärscoacher brinner för att hjälpa människor att leva på sina passion i norra Sverige

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2021-03-22

”Vill ge gamla och slitna möbler nytt liv genom renovering och inredning.”

Möbelstudion erbjuder även inredningstjänster där hon hjälper människor att hitta sin unika stil genom att djupdyka i kundens hjärna och verkligen förstå vad de vill ha, och sedan omsätta det i en känsla i ett rum eller en lokal. 

2021-03-08

”Jag vill spara tid och pengar åt mina kunder”

Efter att ha jobbat i 20 år med redovisning och lönehantering tog Eva Bengtsson steget och startade EB Redovisning. Hon erbjuder tjänster inom bokföring och lönehantering till fasta priser. Det betyder att kunderna sparar tid […]

2021-06-04

Möt våra entreprenörer – Jopikgården, Luleå Archipelago Adventures

Susanne Törnlind driver Luleå Archipelago Adventures AB på Jopikgården i Luleå Skärgård. Deras starkaste drivkraft är att skapa leenden och få fler att upptäcka alla unika naturupplevelser och aktiviteter som erbjuds i Luleå skärgård.

Visa allt aktuellt